Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
Martorell - La Bustia - Penya Barcelonista

Lluït 58è aniversari de la Penya Barcelonista de Martorell

Per 28 de setembre de 2019 a les 17:00 0 749 Visites

Va assistir-hi el portaveu del FC Barcelona, Josep Vives en un sopar a la plaça l’Era del Pedró

La temporada 2019-2020 també ha començat per a la Penya Barcelonista de Martorell, que ha celebrat el 58è aniversari amb un sopar de germanor. La Plaça de l’Era del Pedró, on s’ubica la seu de l’entitat que presideix Kelli Pereira, va acollir la vetllada el passat dissabte, on es van aplegar prop de 30 persones.

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, va assistir al sopar de la Penya Barcelonista de Martorell, en què van sortejar-se els regals dels patrocinadors que col·laboren amb l’entitat. La presidenta de la penya, Kelli Pereira, va dirigir el primer sopar des que accedís a la presidència el mes de març.

L’entitat martorellenca ha viscut canvis i en l’inici del nou curs s’hi han incorporat Sara Maestre, Miguel Benages, Vanessa Rodríguez i Jordi López, en substitució de Nuno Paulo Pereira i Montserrat Esteve. Durant el mes d’octubre, encara sense data confirmada, es recuperarà la tradicional pujada a Montserrat després que l’any passat no tirés endavant, mentre que el 16 d’octubre tindrà lloc l’Assemblea General Extraordinària.

Fotografia: Els integants de la Penya van celebrar el 58è aniversari [Ajuntament]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Martorell