Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
Esports - La Bustia - NB Olesa

L’NB Olesa obre la pretemporada amb el repte d’ascendir els equips punters

Per 31 d'agost de 2019 a les 17:00 0 996 Visites

El masculí persegueix el repte de Copa Catalunya i el femení acabar de donar el pas cap a Primera Catalana

Olesa torna a respirar bàsquet amb la posada en marxa de la pretemporada. Els dos equips punters del Nou Bàsquet Olesa -els sèniors A masculí i femení- ja han començat a rodar amb la intenció d’atrapar una categoria superior. El masculí va quedar-se a un esglaó de jugar la fase d’ascens a Copa Catalunya i el femení ben a prop de lluitar per pujar a Primera Catalana. Aquest nou curs el repte és tocar-ho amb els dits.

El primer equip de l’NB Olesa comptarà amb l’igualadí Víctor Belenguer a la banqueta, que relleva Ferran Cunillé i Albert Barrachina. Comptarà amb Oriol Franch, com a segon entrenador i Sergi Andreu, com a delegat”. L’equip serà valent, atrevit i treballador. Vull que oferim un joc atractiu per omplir el pavelló cada quinze dies”, assegura el tècnic.

De la temporada passada continuen Albert Pascual, Salva Claramunt, Josep Alemany ‘Many’, Ignasi Expósito, Enric Aliaga, Marc Fontanals, Albert Fontanals, Pol Dòria i David Checa. Són baixa Albert Nafria, David Camacho i Javier Cáceres. Les principals novetats a la plantilla són Adrià Flores i Arnau Latorre, 

Pel que fa al sènior femení A, l’NB Olesa ha renovat el tècnic Carlos Iglesias, que seguirà a la banqueta amb Xiki Almendro, com a segon, i Juanma Aloy, qui s’incorpora al cos tècnic. “Buscarem el màxim de victòries que ens portin a la plaça d’ascens a Primera”, admet Iglesias. 

Les olesanes compten amb quatre cares noves: Clara Bargalló, Karla Òdena, Carla Xairó i Ainhoa Tórtoras (qui fa el salt definitiu del femení B). A més, segueixen del curs passat Anna Carla Martínez, Maria Moya, Júlia Salanova, Marta Flores, Marta Aldomà, Raquel Checa i Ariadna Benages. En canvi, Laia Garcia, Mirea López i Lara Pallarès són baixa.

Fotografia: Els dos equips olesans han iniciat la pretemporada amb cares noves. [Cargol Comunicació]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Olesa de Montserrat