Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia oci nocturn

L’oci nocturn reobrirà l’11 de febrer

Per 1 de febrer de 2022 a les 15:05 0 710 Visites

El Govern vol eliminar les quarantenes a les escoles aquest mes

Les discoteques i bars musicals podran tornar a obrir a Catalunya el proper 11 de febrer. Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, en una roda de premsa aquest dimarts. L’oci nocturn obrirà sense restriccions d’aforament ni limitacions horàries. També sense l’obligació de presentar el certificat covid, que ja va deixar de ser necessari la setmana passada per a restaurants i gimnasos.

Plaja ha comentat que l’oci nocturn “no només és un sector que ha patit durament les conseqüències de la pandèmia, sinó que és un sector necessari per al bon funcionament del nostre país”. En 10 dies podrà tornar a obrir perquè tot i que “les xifres continuen sent altes, el risc de rebrot cau i baixa la velocitat de contagi i a poc a poc va baixant la pressió assistencial a l’atenció primària”.

Un altre dels temes que s’ha tractat en la roda de premsa ha estat l’aposta per eliminar les quarantenes als centres educatius aquest mes. Plaja ha avançat que “els nens que no tinguin símptomes i que siguin negatius d’una prova de covid no hauran de quedar-se a casa”.

L’oci nocturn va haver de tancar abans de les festes de Nadal.

Fotografia: Reobre l’oci nocturn [Grisphoto]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: