Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Martorell ajorna camps treball Kenya

L’ONG Mans Mercedàries de Martorell ajorna el Camp de Treball a Kenya d’aquest estiu

Per 5 de juny de 2020 a les 7:00 0 1037 Visites

El duran a terme el 2021 i hi participarà el mateix grup de voluntaris

Els voluntaris de l’ONG Mans Mercedàries de Martorell no podran dur a terme el Camp de Treball a Kenya d’aquest estiu a causa de la crisi sanitària provocada per la covid-19. Aquesta acció té com a objectiu ampliar l’Escola Kindergarten Academy School Lutgarda al barri d’Ongata Rongai (Nairobi).

El motiu principal per no poder viatjar és que Kenya no emet el visat dels voluntaris de Mans Mercedàries, ja que l’ambaixada a Madrid està tancada i no poden viatjar a Nairobi pel tancament de l’espai aeri. A més, les escoles de Kenya estan tancades i no començaran a funcionar fins al mes de setembre per tal de prevenir el contagi del coronavirus.

D’aquesta manera, el Camp de Treball ha quedat ajornat fins a l’estiu del 2021 i el duran a terme els mateixos voluntaris que ho havien de fer possible enguany, entre els quals hi ha persones de Martorell i Olesa.

Després de construir durant dos anys el Kidergarten Academy School Lutgarda, l’ONG tenia com a projecte recollir fons per construir dues plantes per acollir l’educació primària. Durant aquest curs s’han organitzat actes solidaris però les obres s’han aturat per manca de diners per l’ajornament d’activitats solidàries per la covid-19.

Montse Torras, membre de Mans Mercedàries, ha volgut agrair tot el suport rebut fins ara: “tenim sort perquè els socis, col·laboradors i l’Ajuntament de Martorell ens han fet arribar diners i els hem pogut anar enviant”. Amb aquestes aportacions ja s’ha pogut construir la primera planta del centre i s’ha projectat part de la segona.

Fotografia: Els voluntaris de Kenya de Martorell i Olesa duran a terme el Camp de Treball el 2021 [Mans Mercedàries]

Print Friendly, PDF & Email