Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia Mans Mercedaries Vatica

L’ONG Mans Mercedàries participa en una audiència al Vaticà

Per 18 de maig de 2024 a les 7:00 0 242 Visites

En el marc de la celebració del seu 25è aniversari

Mans Mercedàries ha participat aquest dimecres 15 de maig en una audiència general del Papa Francesc al Vaticà en motiu del 25è aniversari de l’ONG martorellenca. L’expedició, de 18 persones, ha estat formada per la junta, socis, padrins, membres de la cúria de les Mercedàries i representants institucionals de l’Ajuntament.

La responsable de l’ONG, Montse Torras, ha explicat que “inicialment estava previst que l’audiència fos limitada a un centenar de persones, però a causa de l’estat de salut i d’altres raons personals del Sant Pere, se n’havien clausurat algunes d’anteriors i es van unificar aquell matí a la plaça”.

Torras ha explicat que en l’homilia es “va demanar la pau al món, cridant els pobles a la concòrdia, i recordant que el perdó i el diàleg és el millor inici per al camí de la pau. L’audiència a la Plaça de Sant Pere del Vaticà va acabar amb la Benedicció. Després es van obrir les portes i va entrar la riuada de gent per visitar el Vaticà. Nosaltres també vam fer la visita abans d’agafar el vol de tornada a casa”.

Per concloure, Torras ha reconegut que “per a una ONG com la nostra, cristiana catòlica, haver estat presents a una audiència del Papa Francesc ha suposat una gran satisfacció“.

Fotografia: La delegació que ha viatjat al Vaticà [Mans Mercedàries]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat