Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Marc Rius Europeu Powerlifting

Marc Rius es penja la medalla de bronze a l’Europeu de Powerlifting

Per 23 de desembre de 2023 a les 17:00 0 396 Visites

El martorellenc aconsegueix el somni continental de pujar al podi, a més d’un rècord, superar marques i ara pensant en el Mundial

El martorellenc Marc Rius s’ha penjat la medalla de bronze en el Campionat d’Europa de Powerlifting en la categoria de -93kg. A més, ha sumat un nou rècord nacional en la seva categoria després d’aixecar un total de 805kg.

En la competició, celebrada a Estònia entre el 4 i el 9 de desembre, Rius va certificar el podi quedant primer en l’exercici de pes mort, en el que va aixecar 345kg, igualant el rècord d’Espanya. En l’esquat va aixecar 275kg, igualant el seu millor registre, i en la press banca va aixecar 185kg, augmentant 10kg respecte a la seva millor marca.

Rius ha assegurat que el resultat “era realment el que buscàvem. Sabíem que teníem la possibilitat de pujar al podi si fèiem molt bé les coses, així que vam jugar intel·ligentment i vam treure un total competitiu amb el qual ens vam poder colar al podi”.

Després de l’Europeu, Rius ja pensa en competir al Mundial. “Anirem a viure l’experiència, a créixer com a atleta i a apropar-nos una mica més al que serà l’elit”, ha dit.

Fotografia: Marc Rius es penja la medalla de bronze a l’Europeu [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell