Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia carrers La Sinia Fills Predilectes 7

Martorell bateja quatre carrers de La Sínia amb els noms dels Fills Predilectes

Per 29 d'octubre de 2023 a les 18:00 0 661 Visites

S’homenatja a Montserrat Campmany, Màrius García, Salvador Esteve i Josefina Cortadella que participen en l’acte institucional amb la descoberta de la placa

L’Ajuntament de Martorell ha celebrat aquest dissabte al matí l’acte institucional per batejar oficialment els carrers del nou barri de La Sínia amb els noms dels Fills Predilectes del municipi. Es tracta de Montserrat Campmany, Màrius García, Salvador Esteve i Josefina Cortadella.

L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde Xavier Fonollosa i dels regidors de l’equip de govern, així com els homenatjats que han descobert la placa, juntament amb familiars i amics. S’ha celebrat al Parc de La Sínia, a l’avinguda de Salvador Esteve, i s’ha continuat pels carrers i passatges que reben el nom dels Fills Predilectes.

Fonollosa ha destacat que la distinció de Fill Predilecte “és l’honor més gran que pot tenir un martorellenc, perquè això vol dir que la teva ciutat i la teva gent et reconeixen com a persona que ha treballat incansablement pel seu poble”. Ha afegit que “Martorell, als seus grans alcaldes, sempre els hi ha dedicat un carrer o una avinguda com és la de Vicenç Ros o el carrer de Pere Puig i de Francesc Riera. Ara, doncs, també tenim l’avinguda de Salvador Esteve”.

Esteve, exalcalde de Martorell, ha dit que “he dedicat bona part de la meva vida a Martorell, a escoltar el que la gent volia i intentar-ho posar en pràctica. Estic molt content de compartir aquest reconeixement amb les personalitats que avui són aquí i que també han treballat moltíssim per Martorell i en general per totes les persones”.

Cortadella, mercedària missionera que ha dedicat molt anys a ajudar als altres, ha destacat que “tot i fer 55 anys que visc fora de Martorell, és veritat que sempre m’hi he preocupat pel municipi perquè sóc mercedària missionera. Agraeixo molt aquest detall”.

Campmany, homenatjada per la seva participació en la junta local de Catalunya Contra el Càncer, ha mostrat el seu agraïment a l’Ajuntament de Martorell, “que sempre ens ajuda en tot i ens ve a acompanyar a tot arreu. Jo ho faig amb tot cor i amb tota la il·lusió del món, i mentre pugui, ho continuaré fent”.

Per últim, García, qui ha destacat per la seva trajectòria en l’àmbit de la comunicació, ha comentat que “és un honor quasi inexplicable que el meu nom figuri en un carrer de Martorell. Haig de donar gràcies a l’Ajuntament, però també a totes les persones que m’han ajudat a estar aquí. Pensava ja posar punt final, però després de veure aquest ambient, sentir l’aire fresc, i la brisa de Montserrat, esborro el punt final, i poso punt i seguit”.

L’acte ha acabat amb les fotografies de grup i un aperitiu pels assistents.

Fotografies i vídeo: Acte institucional per betejar els carrers del nou barri de La Sínia [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat