Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bústia - Esports - Nit Esport Martorell

Martorell celebrarà la Nit de l’Esport el 5 d’abril

Per 5 de febrer de 2019 a les 18:00 0 1171 Visites

El Pavelló Esportiu Can Cases és l’escenari escollit per a l’edició d’enguany

La Nit de l’Activitat Física i l’Esport de Martorell, que promou l’Ajuntament, tindrà lloc el 5 d’abril al Pavelló Esportiu Can Cases. Els clubs esportius de la ciutat disposen fins el 4 de març per presentar els seus candidats abans que el jurat decideixi els finalistes i els guanyadors. En l’edició de l’any passat, s’hi van presentar 135 candidatures, 50 de les quals van ser finalistes i 27 van resultar guanyadores.

En aquesta edició hi ha una desena de categories: premi reconeixement al patrocinador de l’any; premi dirigents de l’esport; premi a la millor organització d’esdeveniments esportius; premi reconeixement al centre educatiu; premi a l’activitat física i l’esport inclusius, per a la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats; premi a l’activitat física i l’esport saludables; premi als valors de l’esport; premi a l’èxit esportiu més rellevant; premi a la esportista i a l’esportista de l’any i premi d’honor.

“La principal novetat és que l’escenari escollit és el Pavelló Esportiu de Can Cases, ja que en ser una celebració esportiva volem aprofitar la nova instal·lació”, explica la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Belén Leiva. L’Ajuntament va recuperar, l’any passat, l’ara anomenada Nit de l’Activitat Física i l’Esport, després de gairebé dues dècades d’absència. Això sí, el web Martorell Esport va celebrar els anys 2015 i 2016 la Gala de l’Esport amb el suport de l’administració local.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports