Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia primera pedra edifici atrium la sinia martorell

Martorell col·loca la primera pedra de l’edifici Àtrium del barri de La Sínia

Per 4 de desembre de 2021 a les 12:00 0 569 Visites

Els preus oscil·laran entre els 500 i els 700 euros, aproximadament

L’acte de col·locació de la primera pedra de l’edifici Àtrium del barri de La Sínia de Martorell s’ha dut a terme aquest divendres. Compta amb 130 habitatges de lloguer amb protecció oficial i és un edifici promogut per la Fundació SALAS, amb el suport de l’Ajuntament i del qual en gestionarà el lloguer la Fundació Nou Lloc.

L’entrega de l’edifici està prevista per al segon semestre de 2023. De moment no s’han fet públiques les bases de la convocatòria per aquelles persones interessades a adquirir un d’aquests habitatges.

El projecte de l’edifici Àtrium són pisos d’1, 2, 3 i 4 dormitoris que comptaran amb terrassa, pati o balcó. També tindran una plaça d’aparcament i traster. Els preus oscil·laran aproximadament entre els 500 i els 700 euros.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha posat l’èmfasi en què “hem de promoure polítiques i accions per garantir l’accés a l’habitatge. Fent habitatges de protecció oficial ajudem al conjunt de la ciutadania a tenir-ne l’accés més fàcil”.

En aquest sentit, el president de la Fundació SALAS, Manel Rodríguez, ha destacat que “és un orgull poder col·laborar des d’entitats sense ànim de lucre amb les administracions per desenvolupar aquest tipus de projectes. Sense aquesta col·laboració només serien viables amb promotores privades, que busquen un afany de lucre que es converteix en un increment de costos per a la població”.

El secretari d’Habitatge i Inclusió Social de la Generalitat, Carles Sala, ha comentat que “la qualitat, els serveis i l’entorn de les promocions de la Fundació Salas són molt apreciades” i ha volgut agrair a l’alcalde “la total garantia que aquí tindrà uns habitatges d’una qualitat i eficiència energètica excel·lents”.

Després dels parlaments s’ha signat un diploma i s’ha pres una imatge del moment per col·locar-los dins la càpsula juntament amb les monedes de curs legal abans de realitzar l’enterrament d’aquesta.

Al setembre de 2021 es va col·locar la primera pedra de l’edifici Àgora de La Sínia.

Les obres al barri de La Sínia van començar al juliol del 2020.

Fotografies i vídeo: Acte de col·locació de la primera pedra a l’edifici Àtrium de La Sínia [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat