Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia cami escolar segur Martorell (7)

Martorell estrena el primer camí escolar segur

Per 23 de setembre de 2021 a les 13:00 0 1017 Visites

La proposta neix dels Pressupostos Participatius

Des d’aquest dimarts 21 de setembre Martorell compta amb el primer camí escolar segur que permet als infants de les escoles La Mercè i Els Convents arribar als centres de manera segura i ordenada. Es tracta d’una proposta que va néixer dels Pressupostos Participatius.

El recorregut està senyalitzat i passa per passos de vianants adaptats i amb indicacions a l’hora de travessar-los, per carrers que indiquen la direcció a seguir i on hi ha comerços i edificis d’organismes públics on els infants poden adreçar-se en cas de necessitar assistència.

A més, prop del punt de trobada s’ha habilitat una zona anomenada ‘Petó i adeu’ on les famílies poden deixar els infants i acomiadar-se d’ells sense haver d’aparcar el vehicle.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha explicat que han seguit “les necessitats que els centres han exposat a l’hora de dibuixar les rutes” i que es duran a terme obres per completar-les, tot i que s’han aprofitat els passos de vianants i els carrers que ja existien: “Modifiquem les voreres per fer els camins més segurs i s’inclou obra civil, que d’entrada no estava previst”, ha conclòs.

Durant el matí de dimarts, Fonollosa, acompanyat per les regidores d’Ensenyament i de Joventut, Soledad Rosende i Raquel Sans, dels directors de La Mercè i Els Convents, Dani Moll i Mònica Castanera, així com pel sotsinspector cap de la Policia Local, Sergi Duarte, han fet el recorregut inaugural.

Està previst que abans d’acabar el 2021 també es posin en marxa carrers escolars que connectaran l’Escola Juan Ramón Jiménez, l’Escola Vicente Aleixandre i l’Escola José Echegaray i els que arribaran a l’Escola Lola Anglada i a l’Escola Mercè Rodoreda.

Fotografies: Recorregut inaugural del primer camí escolar segur a Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat