Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Proteccio Civil Martorell (4)

Martorell homenatja 14 membres de Protecció Civil

Per 12 de març de 2022 a les 17:00 0 858 Visites

L’Associació estrena un nou vehicle amb capacitat per a nou persones

L’Ajuntament de Martorell ha celebrat a la Casa de Cultura de la Vila un acte de reconeixement als membres de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi. Durant aquest s’han lliurat plaques, diplomes i insígnies als seus integrants.

S’han homenatjat 14 persones, quatre d’elles per la seva llarga trajectòria a l’associació: Ricardo Íñiguez, Francisco Manuel Íñiguez, José Sla i Miguel Ángel González. També s’ha reconegut la feina de Iván González, Froilán González, Juan Francisco González, Jordi Guillén, José Manuel Íñiguez, Silvia Ríos, Jaume Roca, José Luis Saavedra i Víctor Santiago i David López.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat que “és molt bo que pensem en els altres d’una manera col·lectiva i sense esperar res a canvi i qui ho fa molt gràfic són els voluntaris de Protecció Civil”.

L’acte ha finalitzat als Jardins de l’Enrajolada amb l’entrega del nou vehicle a l’entitat. Té una capacitat per a nou persones i servirà per als serveis de Protecció Civil i per si cal fer evacuacions de gent en algun incident.

Fotografies: Acte de reconeixement i entrega del nou vehicle [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat