Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia homenatge Pere Miro (4)

Martorell homenatja Pere Miró

Per 28 de novembre de 2021 a les 15:00 0 794 Visites

L’entrada al Teatre El Foment passarà a denominar-se ‘Sala Pere Miró i Fisa’

Més de tres-centes persones s’han reunit aquest dissabte a la tarda a la plaça de l’Església de Martorell per reconèixer de manera pòstuma a Pere Miró, activista social i cultural, que va morir el passat mes d’abril a l’edat de 72 anys.

Durant l’acte s’ha posat en valor l’entrega i bonhomia que va oferir a les disset entitats i institucions on va col·laborar. Miró ha estat recordat a l’espai que ell coneixia com “la placeta de casa meva” coincidint amb el dia que faria anys (27-11-1948).

L’homenatge ha estat presentat per Olga Folqué i Rosa Farreras i ha comptat amb parlaments, música, una ofrena i la inauguració d’una placa commemorativa. En l’acte ha estat present part de la seva família, com els seus fills Francesc, Mercè i Pere i la seva germana Maria. També la seva dona Araceli Mayor, a qui l’organització ha obsequiat amb un àlbum de fotografies.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat que gràcies a aquest homenatge “el Pere veu que hi ha molta gent que se l’estima, perquè es feia estimar”.

Assumpta Clopas ha fet una lectura i ha destacat que Miró era “positiu, coneixedor de les dificultats de les persones vulnerables, sempre disposat, afable, implicat, compromès amb el seu poble i la seva gent, altruista”.

Rosa Farreras l’ha definit com “una persona divertida, riallera, plena d’energia” i ha avançat que a partir d’ara, l’entrada al Teatre El Foment passarà a denominar-se ‘Sala Pere Miró i Fisa’.

Fotografies: Massiu homenatge a Pere Miró a Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell, Societat