Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia plaques solars CIES Martorell

Martorell instal·la plaques solars a tres edificis municipals

Per 1 de desembre de 2023 a les 19:00 0 282 Visites

Al Complex Esportiu Torrent de Llops, a la Biblioteca Francesc Pujols i al Centre Integral de l’Esport (CIES)

L’Ajuntament de Martorell instal·larà plaques fotovoltaiques a diferents edificis municipals gràcies a una subvenció d’1,5 milions d’euros atorgada per la Diputació de Barcelona en el marc del Programa Sectorial Renovables 2030.

Les obres d’aquest nou projecte d’instal·lació de panells solars fotovoltaics ja estan en marxa a tres equipaments municipals. Se n’instal·laran 168 de 650W al Complex Esportiu Torrent de Llops, 236 de 550W a la Biblioteca Francesc Pujols i 652 de 660W al Centre Integral de l’Esport (CIES). Suposaran un estalvi total al municipi de 494.973 kWh de producció d’energia i un estalvi d’emissions de GEH de 334.282kgCo2.

A més, aquesta subvenció també inclou un ajut econòmic per a inversions en la millora de l’eficiència de l’enllumenat públic. D’aquesta manera, pròximament s’iniciarà la substitució de l’enllumenat per tecnologia LED dels barris de Buenos Aires, Can Cases i Polígon Seat.

La subvenció és una nova línia de cooperació aprovada per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu de finançar inversions dels ens locals per tal que puguin tirar endavant actuacions per millorar l’eficiència energètica, la reducció de consum de l’enllumenat públic i l’emissió de gasos amb efecte d’hivernacle dels equipaments i infraestructures locals.

Fotografia: Plaques solars al Centre Integral de l’Esport [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Martorell