Diumenge, 16 juny 2024
  • Diumenge, 16 juny 2024
Martorell - La Bustia - Hospital

Martorell ja comptabilitza 34 positius de coronavirus

Per 16 de març de 2020 a les 20:55 0 8111 Visites

Segons fonts municipals, 28 dels casos són a l’Hospital comarcal i 6 casos més són veïns de la ciutat

Martorell ja suma 34 positius de coronavirus. En només 24 hores, la xifra s’ha duplicat. Dels 34 positius, 28 són a l’Hospital comarcal Sant Joan de Déu mentre que 6 positius corresponen a veïns de la població i que es troben aïllats en els seus domicilis.

Així ho ha confirmat l’alcalde Xavier Fonollosa a través de les xarxes socials, qui ha alertat que “estem en una fase molt difícil de contagi del coronavirus”. A més, ha puntualitzat que la majoria de casos detectats a l’Hospital “no són veïns de Martorell”.

Amb aquests 21 nous casos a Martorell, a la zona de difusió de La Bústia s’eleven a 38: 34 a Martorell, 2 a Sant Esteve, 1 a Olesa i 1 a Esparreguera.

Fonollosa ha emplaçat als ciutadans a mantenir “les mesures de contenció” dictades per les autoritats. L’alcalde assegura que “la circulació de persones ha estat mínima” en la jornada laboral de dilluns i ha fet una crida a “la responsabilitat, a mantenir la calma i la serenitat“.

L’Ajuntament de Martorell ha informat que ha tancat els parcs públics i el parc forestal de Can Cases. A més, ha incrementat la neteja de carrers i contenidors i s’atén a les demandes d’atenció social i a les persones i col·lectius més vulnerables.

Fotografia: L’Hospital de Martorell concentra 28 positius per coronavirus [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: