Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia Eva Creixell Martorell

Martorell perd Eva Creixell, vinculada a la vida associativa i política del municipi

Per 23 de novembre de 2020 a les 12:00 0 1824 Visites

Els familiars, amics, partits i entitats martorellenques han recordat a través de les xarxes socials la seva dedicació a les entitats, l’amistat i el seu somriure

La martorellenca Eva Creixell Miró ha mort aquest diumenge als 53 anys després de lluitar durant dos mesos contra un càncer. La cerimònia de comiat tindrà lloc dimarts, a les 10h, a l’església de Santa Maria.

Creixell, a més de treballar com a dependenta de comerç interior, va estar durant una dècada vinculada a ERC Martorell. Primer ho va fer com a secretària d’organització i, posteriorment, com a presidenta (2012-2015). Durant 16 anys també va ser voluntària del Patronat de la Cavalcada de Reis.

A través de les xarxes socials s’ha mostrat el seu record i les mostres de suport als seus familiars. El seu fill, Josep Grau, l’ha recordat amb un missatge a Twitter: “No dubtis que seguirem amb tot el que creies i ajudarem a fer-ho millor”.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha donat el seu condol als familiars i ha explicat que va “tenir l’oportunitat de compartir amb ella molts moments al llarg dels anys i la seva desaparició m’ha commogut especialment”.

ERC Martorell ha piulat que l’Eva “va ser una dona compromesa, treballadora i sempre disposada a col·laborar en tots els projectes”. Des del compte d’ERC del Baix Llobregat i l’Hospitalet també han remarcat la seva implicació “a la vida associativa del seu municipi” i al condol s’hi ha sumat els grups d’ERC d’Esparreguera i Collbató.

Des del Patronat Cavalcada Reis de Martorell, han enviat un missatge d’ànims als familiars i han fet un comunicat on expliquen que “la recordarem pel seu somriure i per la seva gran dedicació a totes les tasques que se li encarregaven. Sempre col·laborant i aportant el seu dinamisme en tot el que feia. L’amistat és l’altre fet de l’Eva, sempre t’ho demostrava”.

A través d’un missatge de Facebook, la junta de Caramelles Martorell, de la qual Creixell va formar-hi part durant vint anys, ha mostrat la seva “tristesa, ràbia i desconsol” i també han recordat l’Eva pel “teu somriure, la teva manera de fer, la teva predisposició a fer el que fes falta, la teva estima per la família i pels amics, per les tradicions i per la vida ens acompanyarà en cada nou projecte que encetem”.

Fotografia: Eva Creixell ha estat voluntària de la Cavalcada de Reis de Martorell [Carles Santacana]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat