Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
Passera Martorell

Martorell posa en servei una passera inundable al riu Anoia

Per 7 de novembre de 2018 a les 17:00 0 901 Visites

Un nou vial inundable sobre el riu Anoia uneix els barris de La Vila amb el de Can Carreras. La passera substitueix l’antiga palanca, malmesa durant els aiguats del passat 14 d’octubre, i permet crear un nou recorregut adaptat que millora les condicions d’accessibilitat i mobilitat.

La passera està formada per dues plaques de formigó, prefabricat i alleugerit a l’interior, de 15,50 metres de llarg per 2,70 d’ample. Els fonaments de les passarel·les s’han fet amb micropilotatge a més de 9 metres de profunditat. Es tracta d’una obra permeable, que farà possible el pas de l’aigua en cas d’avingudes, sense baranes ni obstacles que limitin el recorregut del riu, seguint els criteris i normes que marca l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Els accessos s’han adequat amb rampes de formigó i escales per salvar els desnivells de la llera. A més, s’ha pavimentat i instal·lat mobiliari a la banda del carrer Gomis per habilitar un petit espai de descans. També s’ha millorat i ampliat l’enllumenat públic a tota la zona.

Passera Martorell 2

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Altres, Martorell