Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Moli Empresa Martorell

Martorell presenta ajuts per al petit comerç, autònoms i empreses locals

Per 27 de setembre de 2020 a les 7:00 0 1313 Visites

Cada destinatari rebrà una subvenció de 500 euros

L’Ajuntament de Martorell ha aprovat les bases dels ajuts econòmics destinats al petit comerç, autònoms i empreses locals per abordar la crisi generada per la pandèmia. La subvenció serà de 500 euros, amb possibilitat d’ampliació en 200 euros més quan no s’hagi aplicat cap ERO o ERTO ni durant l’estat l’alarma o els dos mesos següents.

Els ajuts, inclosos en el Pla de Reactivació Econòmica de Protecció Social ‘Martorell Actua’, els podran sol·licitar autònoms, empreses i comerç amb un màxim de 10 treballadors i que tinguin la seu social, delegació o centre de treball al municipi.

A més, el seu volum de vendes no pot superar els 600.000 euros anuals i la facturació s’ha d’haver reduït un 50% o més en relació amb el mateix període de l’any anterior. L’ajut és compatible amb altres subvencions, així com ens, bonificacions i exempcions fiscals.

L’import s’haurà de destinar a pal·liar les despeses de lloguers i hipoteques dels locals, subministraments bàsics, costos laborals del personal contractat per compte aliè i altres obligacions tributàries.

La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, ha explicat que hi ha unes 266 petites empreses i 298 autònoms que hi poden optar: “L’activitat de les petites i mitjanes empreses i treballadors autònoms representa una part significativa de la riquesa de Martorell. Un dels objectius és facilitar instruments al teixit empresarial”.

La sol·licitud es podrà tramitar pròximament per via telemàtica a la seu electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament de Martorell.

Fotografia: Una de les sala del Molí Empresa, el centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: