Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Martorell obres passeig Catalunya

Martorell presenta les obres del passeig de Catalunya

Per 29 de gener de 2022 a les 7:00 0 894 Visites

Tindran una durada d’onze mesos i l’Ajuntament espera acabar-les aquest any

L’Ajuntament de Martorell ha presentat als veïns les obres de remodelació del passeig de Catalunya i el carrer de Sant Antoni Maria i Claret. Ho ha fet en una sessió informativa a l’Auditori Joan Cererols.

Els treballs consistiran a incrementar l’espai de passeig i d’estada dels vianants i la infraestructura verda -amb nou arbrat- i actualitzar les xarxes de serveis seguint nous criteris de sostenibilitat i d’eficiència energètica amb nou enllumenat. També s’adequarà la xarxa de sanejament i d’aigües pluvials.

L’objectiu és fer un espai més agradable i segur amb prioritat per als vianants, així com millorar l’accessibilitat i ordenar el conjunt del passeig amb paràmetres de mobilitat i funcionalitat.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha destacat que hi haurà “més espais verds i zones enjardinades, intentant mantenir el màxim d’arbres existents possibles i posant més vegetació, i afegint algunes zones més de jocs infantils”.

És previst que les obres tinguin una durada d’onze mesos i segons Fonollosa, “volem acabar-les dins d’aquest any, perquè farà 30 anys de la seva inauguració”.

Els treballs es faran en tres fases, la primera a la plaça i la rambleta que toca a Camí Fondo, la segona al passeig de Buenos Aires i la tercera a l’enjardinat i arbrat de la zona central del passeig i del carrer de Sant Antoni Maria Claret”.

Fotografia: Presentació de les obres de reforma del passeig de Catalunya [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat