Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia conveni Mans Mercedaries i Missioneres Mercedaries Martorell (1)

Martorell signa convenis de cooperació

Per 19 de maig de 2022 a les 12:00 0 374 Visites

Aquest 2022 destinarà 35.000 euros a Mans Mercedàries i Mercedàries Missioneres per ajudar a desenvolupar els seus projectes

L’Ajuntament de Martorell ha signat aquesta setmana els convenis de col·laboració internacional amb l’ONG Mans Mercedàries i Mercedàries Missioneres amb l’objectiu de realitzar projectes de cooperació al desenvolupament per millorar la qualitat de vida de les persones en situacions de vulnerabilitat a països empobrits.

La signatura d’ambdós convenis s’ha oficialitzat a la Casa de la Vila amb l’assistència de l’alcalde Xavier Fonollosa, la mercedària missionera Josefina Cortadella, el president de l’ONG Mans Mercedàries Ton Toset i la regidora Elisabet Plaza.

El conveni amb Mercedàries Missioneres de l’Institut de Religioses Nostra Senyora de la Mercè ajudarà als països empobrits de l’Àfrica per millorar les condicions de vida de la població més desfavorida, especialment al barri de Villa Matilde, a Angola, on Cortadella encapçala diversos serveis comunitaris. L’acord tindrà vigència per quatre anys i suposa una aportació anual de 15.000 euros.

Cortadella, recentment nomenada Filla Predilecta del municipi, ha explicat que la partida d’enguany es destinarà a l’escola de Malanje “per a la construcció d’una sala multiusos per a totes les activitats de l’escola, del barri i de la parròquia”.

D’altra banda, el conveni amb l’ONG Mans Mercedàries suposa una aportació de 20.000 euros per les tasques d’enguany i 15.000 anuals els tres anys restants del conveni. Toset ha destacat que “la partida d’aquest any es destinarà a acabar l’Escola Lutgarda, d’Ongata Rondai, a Kenya, un projecte en el que treballem des de fa uns quants anys”.

Fotografies: Signatura dels convenis amb Missioneres Mercedàries i l’ONG Mans Mercedàries [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat