Dimecres, 24 juliol 2024
  • Dimecres, 24 juliol 2024

Martorell s’omple de color amb la 4a edició de l’IntARTvenció

Per 26 de juny de 2021 a les 7:00 0 1162 Visites

Alguns espais urbans s’han enriquit amb les aportacions de Mho Dueñas, Toni Espinar i components del col·lectiu Feministart

Els espais urbans de Martorell s’han enriquit de color gràcies als artistes participants a la 4a edició de l’IntARTvenció organitzat per l’Ajuntament. Una representació de l’equip de govern, encapçalada per l’alcalde Xavier Fonollosa i el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric Andreu González, s’han apropat a les escales del Pavelló per saludar els artistes.

L’artista plàstica local Mho Dueñas ha fet un mural on apareix una dona envoltada de personatges i simbologies vinculades al món de la natura i la feminitat. Ella mateixa ha explicat que es tracta d’un “homenatge a totes les dones que han estat protegint i cuidant la natura”.

El valencià Toni Espinar ha plasmat la seva obra a la Nau 1 de Ca n’Oliveras. Ell la deineix com “una invitació als joves perquè visquin la vida de manera desenfrenada, conscient, divertida i amb respecte, i que no es deixin massacrar per les realitats que la gent més gran munta al voltant seu”.

Una altra intervenció és a les escales laterals del Pavelló Esportiu Municipal. Alba Awa Awa, una de les integrants de Feministart, explica que és un compendi de “les emocions que sentim les dones a través de diferents visions que formen un conjunt. Abasten temes com ara la violència de gènere, la independència de la dona o la dona i des de la perspectiva covid-19”.

A través de les xarxes socials, Xavier Fonollosa ha comentat: “Gràcies als i les artistes que heu posat tota l’ànima en unes obres fantàstiques. Hem transformat un espai amb art, color i amb un missatge nítid i clar. Val la pena passar-hi i aturar-se a contemplar el resultat final”.

Fotografies: Murals pintats a espais urbans de Martorell [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell