Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia presentacio Supercopa Catalunya Handbol

Martorell també acull la Supercopa de Catalunya d’Handbol

Per 26 d'agost de 2023 a les 13:30 0 422 Visites

Les finals masculina i femenina se celebraran el 29 d’agost al Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases

Martorell ha presentat aquest divendres la 9a edició de la Supercopa de Catalunya d’Handbol al Pavelló de Can Cases. Les semifinals s’estan jugant el 25 i 26 d’agost i les finals, tant masculina com femenina, seran el pròxim dia 29.

L’acte ha comptat amb la presència del regidor Albert Fernández, com a alcalde accidental de Martorell, del president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, i del president del Club Handbol Martorell, Jordi Florenza. També hi ha hagut una representació dels equips participants: FH Sant Vicenç, KH-7 BM Granollers, OAR Gràcia Sabadell, H Sant Quirze, Fraikin BM Granollers, CH Sant Esteve de Palautordera i FC Barcelona.

Fernández ha assegurat que és “un plaer comptar amb esdeveniments de primer nivell. Estem molt contents que la Federació pensi en Martorell per fer aquesta competició. Tenim instal·lacions de primer nivell i, per tant, és un privilegi poder organitzar esdeveniments d’aquesta importància i més sent Ciutat Europea de l’Esport”.

Per la seva banda, Fort ha comentat que és “un honor tornar a celebrar aquesta edició. Volem pujar el llistó i això que l’any passat vam pujar l’estàndard que volem donar des de la Federació Catalana perquè volem vendre el millor possible el nostre esport”.

Florenza ha afirmat que el dimarts “és un dia molt important” i espera “que tots els jugadors puguin gaudir d’un dia d’handbol”.

Aquest cap de setmana, Martorell també està acollint la Copa Catalunya de futbol sala.

Fotografia: Presentació de la Supercopa de Catalunya d’Handbol [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esports, Martorell