Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia La Magia de Nadal Martorell 2

Martorell valora la rebuda dels Reis i les activitats amb les xifres d’assistència de ‘La Màgia del Nadal’

Per 11 de gener de 2024 a les 18:00 0 372 Visites

El regidor de Cultura destaca els espectacles, les Campanades, la festa de Cap d’Any i la pista de gel, a més que sobre la Cavalcada “haurem de treballar un protocol ben pautat del què ha de passar dins de Ca n’Oliveres”

El regidor de Cultura de Martorell, Sergi Corral, ha fet una valoració de les propostes que han format part de la programació de ‘La Màgia del Nadal’, que s’ha celebrat del 24 de novembre al 7 de gener.

Entre les activitats més destacades hi ha hagut la Cavalcada de Reis, la Fira de Santa Llúcia, els actes de La Marató, els concerts tradicionals de les corals i la Banda Simfònica, el Bosc Màgic de la Infància, els espectacles de màgia i les Campanades i festa de Cap d’Any.

Corral ha fet una valoració general assegurant que ha estat “una programació cultural extensa que ens ha deixat un bon regust de boca, de Nadal, com sempre. Pràcticament totes les activitats han tingut una bona acollida”.

Pel que fa a la rebuda dels Reis d’Orient, que s’ha celebrat a la Nau 1 i 2 de Ca n’Oliveres a causa de la previsió de pluja ha dit que “a Martorell tenim la sort de comptar amb unes instal·lacions com les de Ca n’Oliveres. Vam dissenyar un pla paral·lel, però la decisió es va haver de prendre el mateix dia, quan la predicció ja donava un alt percentatge de probabilitats de pluja. La mateixa gent de la Cavalcada va considerar que era un risc pel muntatge de so i llum al pont del Diable, també pels infants que hi participen i per les mateixes carrosses que costen diners i esforç”.

El regidor de Cultura explica que “ens hagués agradat acabar les festes de Nadal amb una Cavalcada pels carrers, però el pla B es va duu a terme el millor que es va poder. Des de la Regidoria de Cultura vam donar suport al Patronat de la Cavalcada perquè es pogués fer de la millor manera possible a Ca n’Oliveres. Per a futures edicions, haurem de treballar un protocol ben pautat del què ha de passar dins de Ca n’Oliveres, per tal de millorar aquelles coses que no van anar del tot bé. Un punt fort de fer la Cavalcada a la Nau 1 i 2, però, va ser la proximitat que van tenir els Reis als infants. Els podien tocar i fer-se’n fotos”.

Pel que fa a la festa de Cap d’Any i les campanades a la plaça de les Hores del Grup Flaixbac, hi van passar en total 1.500 persones. “Ens ha deixat una sensació molt positiva amb més de 500 persones a les Campanades i més d’un miler a la festa”, comenta Corral.

Un any més, els espectacles de màgia han estat una aposta segura en aquestes dates: “Unes 900 persones van assistir a veure els diferents mags i magues que van fer la seva actuació a El Progrés. També estem satisfets de l’assistència de gent a la pista de gel, amb gairebé 10.000 entrades”.

Per últim, Corral ha posat en valor la solidaritat de la ciutadania amb les activitats en benefici de La Marató de TV3: “Les entitats no deixen d’estar formades per persones i Martorell té un gran teixit associatiu amb persones molt disposades a col·laborar en qualsevol activitat que millori la vida dels altres”.

També el Bosc Màgic de la Infància que ha acullit 850 infants.

L’encesa de llums de Nadal i la inauguració de la pista de gel va encetar la programació.

Fotografies: Activitats de la programació ‘La Màgia del Nadal’ de Martorell [Aj / Grisphoto]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell