Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia Josep M Marco 500 euros Naccar Masquefa

Masquefa Comerç anuncia els guanyadors de les iniciatives nadalenques

Per 17 de gener de 2022 a les 7:00 0 725 Visites

S’ha celebrat el sorteig de la campanya dels vals gratuïts, el concurs d’aparadors i el sorteig de la gimcana del pessebre amagat

Masquefa Comerç ha donat a conèixer els guanyadors de les iniciatives que, juntament amb l’Ajuntament, s’han realitzat durant les festes de Nadal. L’objectiu era dinamitzar el comerç local i donar suport a les botigues i establiments del municipi.

Els guanyadors del sorteig de la campanya dels vals gratuïts han estat Josep Maria Marcó, amb 500 euros per un tiquet de l’establiment Degustació Naccar -a la fotografia de portada d’aquesta notícia-, i Francisco Bautista, Anna Maria Vendrell i Mabel Carrasco Marcos, amb 100 euros cadascun d’un tiquet al Forn de pa Mora, Degustació Naccar i la Floristeria Torres, respectivament. El sorteig s’ha fet entre els clients que han comprat durant les festes al comerç local associat.

Pel que fa al concurs d’aparadors, el jurat ha escollit tres guanyadors d’entre els 15 comerços participants. Han estat premiats la Floristeria Torres, la Perruqueria i estètica Hortènsia i La Mora, art & cultura.

La persona agraciada del sorteig de la gimcana del pessebre amagat del comerç local ha estat Alan A.J, que s’ha endut una tablet de 64GB. Enguany han participat 44 infants de fins a 12 anys. D’aquests, 41 han respost correctament i complien tots els requisits. Fins al 31 de gener, els nens i nenes que hagin participat poden recollir gratuïtament una bossa de llaminadures al comerç Peti Dolç.

Fotografies: Els guanyadors dels sortejos i el concursos d’aparadors de Masquefa Comerç [MC / Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Masquefa