Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia Meritxell Batet PSC Martorell (4)

Meritxell Batet, del PSC: “Martorell no es pot deixar perdre un alcalde com Javier González”

Per 22 de maig de 2023 a les 17:00 0 393 Visites

La presidenta del Congrés dels Diputats ha visitat La Sínia acompanyant al cap de llista socialista

La socialista Meritxell Batet, presidenta del Congrés dels Diputats, ha visitat aquest cap de setmana el barri de La Sínia de Martorell, acompanyant el cap de llista Javier González.

Batet ha destacat “la gran tasca” que està fent González “a l’hora de vertebrar una veritable alternativa de progrés i de política útil a la ciutat per tal de governar després del 28 de maig”. També ha demanat el vot per la candidatura socialista perquè “és l’única que té el lideratge, l’equip, el programa, l’experiència de govern i la capacitat per reinventar el municipi i construir una ciutat igualitària, sostenible, avançada i saludable”.

Per concloure, Batet ha dit que “Martorell no es pot deixar perdre un alcalde com Javier González el proper 28 de maig”.

Per la seva banda, González li ha traslladat a Batet els problemes que té Martorell, com ara l’accés a l’habitatge o a determinats serveis: “Malauradament, tenim un govern municipal que dona l’esquena a les problemàtiques socials que té la ciutadania. Això s’ha d’acabar el proper 28 de maig. No pot ser que tinguem una ciutat que vagi a dues velocitats i que, dia rere dia, vegi augmentar les bretxes socials existents. Amb el vot de les veïnes i els veïns farem possible el Martorell que anhelem: un Martorell que generarà prosperitat i que protegirà a la seva ciutadania”.

Fotografies: Visita de Meritxell Batet a Martorell [PSC]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Martorell, Política