Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia SanesCup Sant Esteve 2022 (12)

Més de 1.000 persones participaran en la Sanes Cup aquest cap de setmana

Per 12 de juliol de 2023 a les 18:00 0 612 Visites

Sant Esteve es convertirà en la capital internacional de l’handbol del 14 al 18 de juliol, l’any del cinquantè aniversari de l’entitat

El tret de sortida de la 41a edició de la Sanes Cup serà aquest divendres 14 de juliol. Fins al dia 18, unes 1.100 persones participaran en el torneig que organitza el Club Handbol Sant Esteve, que, a més, enguany celebra el 50è aniversari de la seva fundació.

En total s’han inscrit més de 80 equips i l’organització calcula que es juguin 250 partits al llarg del torneig en els set camps de joc distribuïts en diferents espais esportius del municipi.

Les categories del torneig són màster, sènior, juvenil, cadet, infantil i aleví, totes en masculí i femení, i benjamí mixt. Destaca la participació de les delegacions de Catalunya i València i d’una àmplia presència d’equips francesos.

Inauguració i funcionament de la Sanes Cup

El torneig arrencarà el divendres 14 de juliol a les 22h a la Pista Coberta Francesc Castellet amb la presentació dels equips i la desfilada de les delegacions pels carrers del poble. Actuaran la Retumband i hi participaran els Gegants de Sant Esteve i el xou d’Esportmusic.

Els dies de partits seran dissabte, diumenge i dilluns. Amb l’excepció de la categoria màster, dimarts es disputaran les finals i es lliuraran els guardons als equips guanyadors. També s’atorgarà el premi MVP Pep Arrufat als millors jugadors de la final i el premi Pep Masach a l’esportista més valuós de la final.

A banda de l’activitat esportiva també hi haurà temps per l’esbarjo amb les Nits Joves del Torneig a la pista annexa del Pavelló Poliesportiu.

Fotografia: Una edició anterior de la SanesCup [SanesCup]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: