Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Marxa Nocturna de la Dona a Abrera (1)

Més de 400 participants omplen els carrers en la Marxa Nocturna de la Dona a Abrera

Per 16 de març de 2023 a les 18:00 0 319 Visites

Per commemorar el Dia Internacional de la Dona

La tercera edició de la Marxa Nocturna de la Dona a Abrera ha acollit més de 400 participants el dissabte 11 de març. La caminada, convocada pel Club d’Atletisme i l’Ajuntament d’Abrera per commemorar el Dia Internacional de la Dona, ha recorregut els principals carrers del municipi.

Tots els beneficis recaptats es destinen a l’Associació Plataforma Unitària contra les violències de gènere, una entitat fundada l’any 2002 per donar resposta a la necessitat de visibilitzar les violències masclistes i reclamar actuacions a través de la mobilització ciutadana.

L’alcalde Jesús Naharro ha dit que el municipi “ha sortit de forma tranquil·la i reivindicativa, manifestant que hi ha molt per fer i per millorar. En aquest sentit, l’Ajuntament sempre estarà a prop i sensible a aquestes iniciatives”.

La regidora d’Igualtat, Feminismes i LGTBIQ+, Montse Navarro, ha fet una “molt bona valoració Continuarem lluitant pels drets de les dones i, sobretot i tal com diu el lema de la samarreta, perquè puguem sortir tranquil·les al carrer”.

La marxa ha comptat amb el suport de diverses entitats del municipi com l’Associació Abrera contra la violència de gènere, el Centre Excursionista d’Abrera, Amb Cor de Gospel, l’Institut Voltrera i l’Associació de Botiguers i Serveis d’Abrera.

Fotografies: Tercera Marxa Nocturna de la Dona a Abrera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Abrera, Esports, Societat