Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia conferencia Sant Andreu (2)

Més llocs de feina, propostes per a infants i joves i l’ampliació del complex L’11, alguns dels nous projectes per Sant Andreu

Per 28 d'octubre de 2021 a les 12:00 0 419 Visites

L’alcaldessa de la ciutat explica les propostes a la conferència ‘El nou futur per a Sant Andreu’

El Teatre Núria Espert de Sant Andreu ha acollit aquest divendres la conferència ‘El nou futur per a Sant Andreu’. En aquest acte, l’alcaldessa de la ciutat, Ana Alba, ha explicat els nous projectes que durà a terme l’Ajuntament en matèria d’urbanisme, cultura, joventut, serveis socials, seguretat ciutadana, esports i promoció econòmica.

Per elaborar-los, l’equip de govern ha comptat amb l’opinió i participació de gran part del teixit social de la ciutat, segons ha comentat Alba.

En primer lloc, es crearan 400 llocs de feina i un espai de coworking a la ciutat. Amb l’objectiu de posar la tecnologia i la innovació al servei de l’atenció a la ciutadania, també es crearan nous espais com el punt d’orientació digital, la vídeo assistència o el xat intel·ligent d’atenció ciutadana.

En matèria de medi ambient, l’Ajuntament treballarà per millorar la gestió de residus i la neteja dels espais públics. També protegirà l’entorn de la ciutat amb una nova ordenança de preservació dels arbres del nucli urbà.

Per als joves, iniciarà la campanya ‘Jove 18’ amb propostes d’oci, formatives, culturals i esportives. Per als més petits, ha preparat un pla de reforma integral dels parcs infantils del municipi.

L’equip de govern també preveu crear nous recursos d’atenció a les dones, contra la violència masclista i la lgtbifòbia, així com posar en marxa un nou servei porta a porta per facilitar els desplaçaments de persones amb discapacitat.

Pel que fa a l’educació, el consistori apostarà per la coeducació com a eina per a la igualtat d’oportunitats entre els infants. També promourà el gust per la lectura entre la població amb un pla integral de foment de lectura.

En l’àmbit esportiu, ampliarà el complex esportiu L’11 i la piscina d’estiu.

Per últim, implantarà una policia de proximitat que pugui conviure amb els agents principals de cada barri de la ciutat.

Fotografies: Conferència ‘El nou futur per a Sant Andreu’ [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: