Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
labustia musica martorell

Mig segle de l’Escola de Música de Martorell en el calendari 2019

Per 31 de desembre de 2018 a les 15:00 0 979 Visites

L’acte més destacat dels 50 anys serà el dia 3 d’abril amb tres agrupacions musicals

L’Escola Municipal de Música de Martorell aquest any vinent celebra els 50 anys de la seva fundació i per aquest motiu el calendari 2019 ha estat il·lustrat amb fotografies del centre musical.

El director de l’Escola Municipal de Música, Manolo Forniés, ha dit que “estem molt contents amb el calendari perquè ens hi veiem reflectits. És un cop de visibilitat per a l’escola, ja que se’n reparteixen moltes còpies i tothom ens podrà conèixer”.

Sobre els actes commemoratius del 50è aniversari, Forniés ha apuntat que “sortir al calendari ja és tota una celebració en , però la festa grossa la farem el 3 d’abril, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural, amb tres agrupacions musicals de l’escola i exalumnes convidats”. A més, programaran una trobada de conjunts de cordes, una de la Marxin Band i una altra de guitarres.

Les fotografies del calendari han estat fetes pels fotògrafs Carles Porta i Cristina Sánchez (Grisphoto), cedides per pares i mares d’alumnes de l’escola, i pel Departament de Comunicació. Els exemplars es poden recollir, gratuïtament, a la Casa de la Vila, al Centre Cultural i a Cal Nicolau.

En l’actualitat més de 300 alumnes gaudeixen de les instal·lacions a Cal Nicolau i de les diferents disciplines que s’hi ofereixen.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell