Divendres, 14 juny 2024
  • Divendres, 14 juny 2024
La Bustia Miguel Bajo regidor esparreguera

Miguel Ángel Bajo, nou regidor del PSC d’Esparreguera al govern

Per 22 de juny de 2020 a les 17:00 0 997 Visites

En l’últim ple també s’ha aprovat una modificació de crèdit per reparar el Pavelló El Castell

El regidor Miguel Ángel Bajo, del PSC, ha pres possessió com a regidor de Promoció Econòmica i Comerç d’Esparreguera en l’últim ple. D’aquesta manera, substitueix a Mari Carmen Sáez, que va presentar la seva renúncia al mes de maig.

Bajo, número 11 de la llista de les últimes eleccions municipals, ha assegurat que ara “estem davant d’un moment complicat per l’impacte social i econòmic de la covid-19 i caldrà treballar decididament per aplicar el pla de xoc municipal per fer-hi front”.

En el darrer ple també s’ha aprovat per unanimitat una modificació de crèdit de 306.000€ per a la reparació del Pavelló El Castell, malmès amb la forta tempesta de calamarsa del 29 de maig.

Un altre acord ha sigut la modificació de crèdit per ampliar el programa d’aliments en 40.000€, aprovada amb els vots de tots els regidors a favor, excepte els dos de la CUP, que s’han abstingut.

Per altra banda, una altra modificació de crèdit, de 36.550€ anirà destinada a reforçar els sistemes de teletreball municipal i adequar l’Escola Municipal de Música i Dansa per acollir el grau superior de Tècniques d’Actuació Teatral el curs vinent. El principal grup de l’oposició (ERC) ha votat en contra, mentre que la CUP i el regidor no adscrit s’han abstingut.

Per últim, s’han aprovat per unanimitat tres de les quatre mocions presentades: millora del finançament local, reclamació al govern espanyol el pagament de la prestació dels treballadors immersos en un ERTO i que Esparreguera sigui municipi feminista.

La moció presentada per ERC perquè la bandera irisada estigui penjada al balcó de l’Ajuntament també ha sigut aprovada amb els vots a favor d’ERC, la CUP, Esparreguera 2031, Junts per Esparreguera i Esparreguera en Comú.

Fotografia: Miguel Ángel Bajo ha pres possessió com a regidor d’Esparreguera [PSC Esparreguera]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Política