• Divendres, 19 abril 2024
Esports - La Bustia - Moha Ezzarfani

Moha Ezzarfani apunta el primer triomf del RCD Espanyol B a la lliga

Per 25 d'agost de 2019 a les 18:00 0 904 Visites

El martorellenc marca el 2-0 davant l’FC Andorra on també juguen Ricard Pujol i Víctor Gómez

El RCD Espanyol B s’ha estrenat a Segona Divisió B amb una victòria a Sant Adrià davant l’FC Andorra (2-0). Després d’un primer temps sense gols, els blanc-i-blaus han desencallat el primer partit de lliga en la represa gràcies a un gol de Max Marcet, al minut 55, i del martorellenc Moha Ezzarfani, nou minuts més tard.

Moha ha transformat un penal que l’exblaugrana Adrià Vilanova havia comès sobre el davanter martorellenc, que ha estat titular davant l’FC Andorra com també el castellvinenc Ricard Pujol i l’olesà Víctor Gómez, els tres representants al filial blanc-i-blau de la zona d’influència de La Bústia

El martorellenc ha jugat amb el RCD Espanyol B tot i que ha estat concentrat tota la setmana amb la selecció del Marroc sub-23. Moha és un dels jugadors més desequilibrants de la plantilla blanc-i-blava després d’anotar sis gols en la pretemporada. La propera jornada, el RCD Espanyol B jugarà al camp del CD Ebro.

Fotografia: Moha i Pujol, en l’estrena dels blanc-i-vermells a Segona Divisió B. [RCD Espanyol]