Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
La Bustia Carol Luque i Marisol Gonzalez Encuentro

Neix ‘Encuentro’, un nou espai sociocultural a Abrera

Per 26 d'octubre de 2023 a les 12:00 0 659 Visites

L’objectiu és que artistes novells, joves creadors i professionals puguin mostrar el seu talent i presentar la seva proposta en un entorn íntim i únic

Encuentro’, el nou espai sociocultural a Abrera, s’ha inaugurat el dissabte 21 d’octubre a la seu de l’entitat ‘Crear i compartir’. Es tracta d’un recinte de 140m2, obert, sense murs i amb un petit escenari. L’objectiu és que es puguin fer tallers, assajos, processos de creació, teràpies, exposicions, concerts, monòlegs i presentacions diverses.

D’aquesta manera, els artistes novells i joves creadors podran mostrar el seu talent i generar nou públic. Pel que fa als professionals amb una trajectòria artística i creativa ja consolidada, podran presentar la seva proposta en un entorn íntim i únic.

L’acte d’inauguració ha estat presentat per les seves impulsores, Carol Luque i Marisol González, i ha comptat amb les actuacions de Daniel Anglès i Víctor Arbelo, acompanyats a la guitarra per Marc Sembola, i de Carles Alarcón i Cristina Vallribera.

L’esdeveniment també ha comptat amb cinc exposicions de cinc artistes que han cedit el seu material per l’inici de ‘Encuentro’: Blau Orduña, Dolors Cervantes, Adam Continente, Sònia Ochoa i Roger Domingo.

Luque i González han dit que “Volem Crear i Compartir. Però, especialment, desitgem que vosaltres creeu i compartiu les vostres creacions i els vostres somnis amb nosaltres i amb tot aquell que ho desitgi. Ens encantaria que contactéssiu amb nosaltres per fer-nos arribar propostes, idees i suggeriments. Estem obertes a col·laborar. Volem potenciar la creativitat i les xarxes interpersonals, ajudar a establir contactes que sumin i crear xarxes col·laboratives”.

 

Programació de ‘Encuentro’

La programació del nou espai es pot trobar a la pàgina web de l’entitat www.crearcompartir.com i la seu és al carrer Casamada, 12 d’Abrera.

Entre la diversitat d’activitats destaquen el concert de Madalena Alberto el divendres 24 de novembre; la segona edició del cicle ‘ORIGINALS, II Cicle de Compositors Catalans de Teatre Musical’ del primer trimestre del 2024; i l’homenatge de Daniel Anglès a Rocío Jurado, el 27 de gener.

 

Sobre l’entitat ‘Crear i compartir’

L’entitat ‘Crear i compartir’ es focalitza en la unió de la cultura, la diversió i la cura de la interrelació cos-ment, posant èmfasi la importància de les relacions interpersonals. Busca impulsar la creació escènica oferint un espai multifuncional per a companyies i artistes residents.

També té com a objectiu fomentar activitats inclusives, posant l’atenció en la gent gran, la infància, l’adolescència, la joventut i la dona.

 

 

Fotografia: Carol Luque i Marisol González, les fundadores de l’entitat ‘Crear i Compartir’ [Sonia Ochoa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura