Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024

Neix “Esparreguera Neta” per endreçar el poble

Per 4 de setembre de 2018 a les 17:31 0 946 Visites

La nova associació “Esparreguera Neta” vol iniciar un seguit d’accions per reduir l’incivisme que viu el municipi pel que fa a la selecció i evacuació de residus, la presència d’excrements i orins de mascotes a la via pública i altres actuacions.

Sovint les diverses zones de recollida selectiva urbana estan plenes de mobles, cartons, roba i tota mena de deixalles que han col·locat els veïns en lloc de portar-ho a la deixalleria o avisar a l’empresa concessionària.

Promoguda per diverses persones del municipi i amb l’empenta de les xarxes socials, el col·lectiu vol canviar la imatge del poble que segons una de les impulsores, Margarida Font, “Ha arribat el moment que Esparreguera no sigui una deixalleria ambulant, tenim ganes d’estar orgullosos del nostre poble“.

Per Emmamnuel Ortí, regidor de Medi Ambient, “El problema és l’incivisme d’una part petita de la ciutadania però molt visible i l’ l’arrosseguem de fa anys. L’Ajuntament anualment fa campanyes de control i sensibilització. Aquest és un tema de tots i estem encantats que aquesta entitat ens vulgui ajudar i volem col·laborar plegats”.

El 27 d’agost la plataforma es va presentar a l’Ateneu i es preveu que ja s’hagi constituït com entitat a primers de setembre per endegar les primeres actuacions.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Altres, Esparreguera