Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia Neus Motos i Manuel Medina campanades Gelida 2023

Neus Motos dona les campanades, presenta un nou espectacle i actua amb Barragán

Per 31 de desembre de 2022 a les 16:00 0 861 Visites

La còmica de Gelida passa per un gran moment, triomfa amb els seus monòlegs i no para de fer bolos

La gelidenca monologuista Neus Motos no para d’actuar a locals, restaurants i a l’aire lliure, com aquest Cap d’Any a la plaça de l’Església de Gelida.

Una de les últimes actuacions més sonades va ser amb José María Rubio, conegut artísticament com a Manuel o Senyor Barragán. Va ser a ‘La Tapa de Lucifer’ d’Abrera i han sortit a l’última edició de La Bústia.

Aquest dissabte, Neus Motos dona les campanades a Gelida. A la plaça de l’Església, amb una animació per a l’ocasió que comença a les 23 fins a la 1h. Per acomiadar el 2022 i rebre el 2023, l’Ajuntament proporciona el cava i qui vulgui ha de portar el raïm.

Per a Motos és “un plaer i orgull” i ha dit que “aquest any, les campanades les donem Predroche de Gelida. Estarem tots, amb música, bon rotllo, animació i sobretot alegria”.

Neus Motos és monologuista, còmica i actriu. Va pujar per primera vegada a un escenari l’any 2015, un any després de superar un ictus. Crea i presenta els seus monòlegs i fa tota mena de bolos.

Actualment presenta ‘Chabacana’, l’última actuació el 29 desembre a la Big Ben de Sant Andreu; i acaba d’estrenar ‘No dejéis entrar a la vieja’ a Gelida, el 17 a la Taverna i el 22 al bar Monix. L’acompanya amb la guitarra el gelidenc Manuel Medina. També ha anunciat que fa el salt a Madrid el mes de gener i a Vigo al febrer.

Motos és molt activa a les xarxes. Es pot seguir a Facebook com a Neus Motos Canals, a Instagram @lamotos69 i a Tiktok @lamotos.

Fotografies: Neus Motos i José María Rubio, Barragán, a la ‘Tapa de Lucifer’ a Abrera [La Bústia]

Imatges: Cartells promocionals dels espectacles i una fotografia promocional per les campanades de Gelida [NM]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Agenda, Gelida, Societat