Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
la bustia street food

Nombroses activitats a l’aire lliure el cap de setmana

Per 3 de maig de 2019 a les 20:00 0 1016 Visites

L’Abrera Street Food s’allarga fins diumenge, el Piromusical clou la Fira de Primavera de Martorell, dos festivals benèfics a Abrera i Martorell, globus aerostàtic a Olesa…

Arriba la cloenda de la Fira de Primavera de Martorell. Divendres a les 20h s’emet a la Casa de Cultura la pel·lícula Bohemian Rapsody. A les 21h ha quedat suspès per la pluja el correfoc infantil. Dissabte i diumenge se celebra el Daltabaix, les fires infant i jove, a la Nau#1 de Ca n’Oliveres. I a la Nau#2, The Penguins Band a les 23h dissabte i Regaee per Xics el diumenge a les 18.30h. Dissabte a les 17h té lloc la Trobada Gegantera al passeig del Quarter. I a la nit, els Diabls commemoren els 25 anys de la Carpafera amb un espectacle pirotècnic, a l’anfiteatre del passeig de Catalunya a les 21h. Diumenge a les 13h Concert de la Banda Simfònica i del conjunt de vent de l’EMM a El Progrés i ja a les 21:30h es posarà el punt i final amb el Piromusical a la plaça de les Cultures. També el diumenge a les 18h, al Centre Cultural, se celebra el festival benèfic d’humor organitzat per l’entitat Hipofam amb Gabriel Zubizarreta, Ismael Beiro, Xavi Deltell i Antonio Moya, presentat per Miguel Espejo.

La 21a Cursa de Martorell, de 10 i 5 km, se celebra el diumenge a les 10h amb sortida des del Complex Esportiu Torrent de Llops. Hi ha 485 corredors inscrits i el Martorell Atlètic Club reserva una trentena de dorsals pel dia de la prova.

El teatre Núria Espert de Sant Andreu acull avui divendres a les 20:30h el concert de la gira “Complicado” de l’artista Blas Cantó. Els diumenges són per la Jugatecambiental, d’11.30h a 13.30h al Parc de la Solana es celebra la Festa del Parc amb èmfasi a l’aigua i a l’energia.

Olesa organitza avui a les 20h a l’auditori de la Casa de Cultura l’acte Va de concert! Formacions. Dissabte a les 17:30h a l’Escorxador té lloc la 2a trobada de grups de ball en línia i diumenge a partir de les 9h, a la pista d’atletisme de Les Planes, Els secrets d’Olesa. Turisme de natura amb activitats com un vol amb globus aerostàtic.

El Coro Rociero Santa Eulàlia d’Esparreguera organitza dissabte a les 10h la 3ra Romeria. Diumenge sobre la mateixa hora es fa l’última sessió de la temporada de La Passió i a les 12h Diada Castellera a la plaça de la Pagesia.

El Parc de Can Morral és l’epicentre de les activitats d’Abrera. Divendres, dissabte, i per motiu de la pluja s’allarga a diumenge, se celebra la quarta edició de la fira gastronòmica Abrera Street Food. Diumenge 5 de maig coincidirà amb la celebració del Dia Internacional de la Dansa, que comptarà amb les actuacions de diferents entitats abrerenques. El dissabte a les 19h al Centre Polivalent, es posa en escena el festival benèfic ‘Sueña’ amb Melani, guanyadora de La Voz Kids 4 acompanyada per nombroses veus del mateix concurs.

A Sant Esteve aquest divendres s’inicia la Primavera Jove 2019 i diumenge la 33a Cursa de Sant Jordi, a les 11h a la plaça Xix Mateu.

Castellví organitza, per diumenge a les 11:30h a la plaça del poble , dansa i activitat física a l’aire lliure “Mou-te i menja sa” amb la professora Carme Vea.

Collbató realitza dissabte a les 18h a la Casa de Cultura el taller “Educar als fills, tot un repte”. A la mateixa hora, el dia següent a el Casinet, la Forja representa l’obra “All-t@rats”.

Gelida centra les activitats en la 12a setmana de la Gent Gran. Divendres a les 18:30h es projecta la pel·lícula Campeones al saló d’UC. Al mateix lloc i hora, el dia següent es realitza l’obra de teatre “l’ascensor”. Diumenge a partir de les 14h al pavelló esportiu dinar popular i ball.

Masquefa acull dissabte la 20a edició de la Fira de l’artesania de Can Parellada. Al camp de futbol de les 11h fins a les 20h.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: