Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Raul i Marc Nou Martorell desembre 2023

Nou Martorell premia 63 persones amb més de 3.000 euros en compres al comerç local

Per 30 de desembre de 2023 a les 7:00 0 651 Visites

L’entitat presenta el nou president, Raúl López, que agafa el relleu de Marc Casasayas


L’associació de comerciants Nou Martorell ha celebrat aquest divendres 29 de desembre el sorteig de la campanya de Nadal ‘El teu tiquet té premi’.

Un total de 63 persones han guanyat la compra gratuïta al comerç local amb el mateix import del tiquet guanyador de la compra realitzada durant la campanya.

Són 22 botigues associades que han donat els tiquets guanyadors que sumen un import total de 3.042,43 euros.

En el sorteig, que s’ha fet en directe per Ràdio Martorell, s’ha presentat el nou president de l’entitat, Raúl López, que juntament amb el president sortint, Marc Casasayas, han anat traient els tiquets guanyadors.

Com de costum, els premis són molt repartits i d’entre els 2.900 tiquets de compra l’import més petit ha estat de 4,95 euros d’Emme Creacions i de Ferreteria Olmo. La compra amb l’import més gran, els 112 euros a Eva Lucena Espai de Joies.

Els 22 establiments que han repartit premis són Base: Sayas Sports, Botiga Amiga, Calçats Avigó, Chamitos, Discos Local 3, Dulce Emy, Eva Lucena Espai de Joies, Emme Creacions, Ferreteria Olmo Optimus, Flōs estudi floral, Hermes Calçats, La Blanco, L’Agrobotiga del Sindicat, Naturaa, Novetats el Globo, Novetats Sonia, Perruqueria Moliner, Quissos, Sonia Pinedo Beauty Center, Stetic Mans, Studio Central On/Of i Viñas e Hijos.

El president sortint, Marc Casasayas, ha fet una valoració de la feina feta “consolidant 4 fires l’any on ve molta gent i dinamitzant el comerç local”, a més de les campanyes comercials.

El nou president, Raúl López, ha agraït “la feina exemplar de la junta” sortint que “penso ha estat el motor del comerç a Martorell”. L’objectiu és el de “potenciar més el comerç local i els serveis, a més de treballar conjuntament amb altres associacions, unir esforços i tirar endavant el negoci local que tant aporta a la població”.

Des de Nou Martorell han donat les gràcies a clients, associats, col·laboradors i l’Ajuntament de Martorell pel suport i la participació en la campanya i a les cinc fires que l’entitat ha organitzat durant l’any.

Fotografies: Raúl López i Marc Casasayas, en el sorteig de la campanya de Nadal ‘El teu tiquet té premi’, aquest divendres a Ràdio Martorell [Nou Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Economia, Martorell