Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Jose Luis Garcia Herrera Villa del Rio

Nou premi de poesia per a José Luis García Herrera

Per 5 d'octubre de 2022 a les 7:00 0 371 Visites

L’abrerenc ha estat distingit pel poemari ‘La gramola del Madison’

L’escriptor abrerenc José Luis García Herrero ha guanyat el Certamen Nacional de les Lletres Isabel Agüera ‘Ciudad de Villa del Río’ organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Villa del Río, municipi cordovès. Els premis, dotats de 1.000 euros i l’escultura de l’artista Miguel Pérez Moreno, s’han entregat en una gala celebrada al Teatro Olimpia.

García ha explicat a La Bústia que es tracta d’un premi “relativament jove, ja que aquest any era la setena edició, però que ha guanyat molt prestigi en poc temps per la nòmina de poetes que han estat guardonats anteriorment”. Per aquest motiu, ha assegurat estar “molt content de rebre’l i d’afegir el meu nom a aquest premi”.

També ha destacat estar “molt feliç per les paraules que el jurat li va dedicar al meu poemari ‘La gramola del Madison’, destacant la riquesa del llenguatge i la perfecta comunió entre els temes musicals que inspiren els poemes i el punt nostàlgic que els poemes destil·len”.

Els premis reten homenatge a la mestra i escriptora cordovesa Isabel Agüera per impulsar la literatura al seu poble natal, Villa del Río.

Fotografia: José Luis García Herrera amb la resta de guanyadors dels premis, Carlos García Valverde i Elena García-Están González [Ajuntament Villa del Río]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Cultura