Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia Concurs Iniciatives Empresarials 2021

Nou projectes premiats en l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Per 19 de juny de 2021 a les 17:00 0 819 Visites

En les categories ‘Millor idea de negoci’, ‘Millor empresa creada a partir de l’any 2019’ i ‘Millor empresa davant la covid-19’

El lliurament de premis de l’11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord s’ha celebrat aquest dijous de forma virtual. Es tracta d’un concurs emmarcat dins el projecte ‘Fem Xarxa, Fem Empresa’, que té com a objectiu reconèixer l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i difondre la cultura emprenedora entre els joves.

En total s’han repartit 9 premis d’entre les 73 candidatures, de les quals 58 pertanyen a empreses i 15 a projectes de joves.

En la categoria de ‘Millor idea de negoci’ ha guanyat el projecte Motea de l’Institut Joan Oró de Martorell, que es basa en dissenyar productes i oferir serveis que facilitin la comprensió i la interacció social de persones amb TEA. El guardó, recollit per l’alumna Laura Moya, consisteix en un xec de 250 euros pel centre, 750 euros pels alumnes, una placa commemorativa i la publicació a La Bústia.

El segon premi ha estat per al col·legi La Mercè de Martorell amb un xec de 250 euros, un de 500 euros pels alumnes i una placa commemorativa. L’alumna Abril Castillo ha recollit el premi en representació del projecte Baix Verd, una cooperativa d’economia social que busca pal·liar la pèrdua generacional de l’agricultura de poble i la reinserció de col·lectius vulnerables.

El tercer guardó ha estat per l’alumne Guillem Llopart de l’institut Joan Oró valorat en 250 euros pel centre, 250 euros pels alumnes i una placa commemorativa pel projecte Skill Art, una escola d’skate.

En la categoria de ‘Millor Empresa creada a partir de l’any 2019’, la gerent Annabel López ha recollit el primer premi per Minipiu, una empresa d’Esparreguera dedicada al disseny i fabricació de mobiliari infantil basat en diferents pedagogies educatives. Té un valor de 3.000 euros.

El segon premi ha estat per MTS Tech d’Esparreguera, amb 1.000 euros, que ha recollit la gerent de l’empresa, Maria Visa. L’empresa està especialitzada en l’automatització dels moviments interns utilitzant robòtica mòbil.

I en tercer lloc, el martorellenc Adrià Arrebola, gerent de Cinemocional, amb 500 euros. Es tracta d’un projecte d’innovació educativa que promou el desenvolupament d’habilitats socioemocionals a través de les arts audiovisuals.

Per últim, en la categoria de ‘Millor empresa davant la covid-19’, el primer premi per valor de 3.000 euros i trofeu l’ha guanyat Reül Amigó d’Abrera, gerent de Manipulados Karpak, que es dedica a la distribució d’accessoris i recanvis d’automoció, serveis de manipulació, envasats, rent-a-car, flotes i distribuidor de Sanity System.

En aquest cas el segon premi per valor de 1.000 euros i una placa ha estat per Daniele Valentini, gerent de Jervis Bi Web España d’Abrera. L’empresa desenvolupa projectes “claus en mà”, en sectors estratègics de la indústria, com l’automoció, farmacèutica, metal·lúrgica i manufacturera”.

I el tercer per a l’empresa Cadepa Global Packaging d’Esparreguera, que s’ha endut 500 euros i una placa. L’empresa es dedica al disseny i fabricació d’embalatges a mesura, per a la indústria de l’automoció, electrònica, aeroespacial, química, alimentària i de l’art. Pol Alcázar, responsable de màrqueting i comunicació, ha rebut el guardó.

El concurs l’organitzen vuit municipis del Baix Llobregat Nord: Martorell, Sant Andreu, Olesa, Esparreguera, Abrera, Sant Esteve, Collbató i Castellví. L’empresa Ceràmiques Sedó d’Esparreguera ha col·laborat en la realització dels trofeus i les plaques commemoratives.

El jurat de concurs ha estat format per Natàlia Mir i Isabel de las Heras d’Innobaix, Ma Jesús Requena i Toni Garcia de la Cambra de Comerç de Barcelona, Eva Valero de PIMEC, Marta Sendrà del Departament de Comerç i Turisme de la Generalitat de la Generalitat, i Encarna Amezcua i Helena Mauri, del Departament d’Ensenyament del Baix Llobregat.

L’acte de lliurament de premis es pot reviure a través del següent vídeo:

Fotografia: L’acte de lliurament dels premis s’ha celebrat de forma telemàtica [Aj Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: