Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
LaBustia-Sona-Be-concerts

Nova edició del cicle ‘Masquefa sona bé’

Per 12 de febrer de 2019 a les 12:00 0 887 Visites

Concerts amb la Petita Companyia Lírica de Barcelona, Néos Ensemble, Montgrins, Havàname, Quintet Quatre+1… 

Del 17 de febrer al 24 de novembre, la Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà un total de vuit concerts a càrrec de diverses formacions i intèrprets del panorama musical català. 

La sisena edició del ‘Masquefa sona bé’, organitzat per la Regidoria de Cultura, programa aquest 2019 fins a vuit concerts de diferents estils musicals. La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo acollirà de nou aquest projecte consolidat que ja és un referent cultural del municipi i de la comarca de l’Anoia.

El cicle, coordinat i produït per Jordi Tomàs, aixecarà el teló el 17 de febrer amb l’actuació de la Petita Companyia Lírica de Barcelona am l’òpera Carmen i a partir d’aquí seguiran els concerts de Néos Ensemble, Montgrins, Havàname, Quintet Quatre+1, The Swing Cats, Txell Sust & August Tharrats Trio, i Giorquestra & Marc Timón.

Amb aquest programa, el Masquefa sona bé presenta de nou un cartell que té la voluntat de difondre i promocionar la música entre els masquefins.

En el marc del ‘Masquefa sona bé’, la Regidoria de Cultura també convoca la tercera edició del Premi de composició de música per a cobla Masquefa i Montgrins. Les obres es poden presentar fins al 22 de febrer. El 7 d’abril s’anunciarà el veredicte del jurat i s’estrenaran les obres finalistes a càrrec de la Cobla-Orquestra Montgrins.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Cultura, Masquefa