Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia intervencio marihuana Sant Esteve

Nova intervenció policial per dues plantacions de marihuana a Sant Esteve

Per 12 d'octubre de 2020 a les 17:00 0 652 Visites

Amb quatre detinguts, dos d’ells a presó, i el decomís de 1.500 plantes

Dues operacions policials en dos habitatges de Sant Esteve, concretament de Ca n’Amat i Vallserret, van concloure amb quatre detencions, el desmantellament de dues plantacions i el decomís de 1.500 plantes de marihuana, a més de 40 quilos de marihuana seca i 3.500 euros en efectiu.

Als quatre detinguts, d’entre 30 i 54 anys i de nacionalitat albanesa, se’ls acusa d’un delicte de pertinença a grup criminal, un altre de tràfic de drogues i un altre de defraudació de fluid elèctric. El jutge d’Instrucció 4 de Martorell ha decretat l’ingrés a presó per a dos d’ells i la llibertat amb càrrecs per als altres dos.

Els fets van ocórrer el 6 d’octubre, com a resultat d’una investigació iniciada el mes de maig, quan la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell dels Mossos va saber que en dues cases d’una urbanització de Sant Esteve s’hi cultivava marihuana. Més endavant van confirmar que la droga estava controlada per un grup criminal i especialitzat en l’explotació de plantacions arreu de Catalunya.

En l’escorcoll de les cases, a més de trobar la droga distribuïda en diverses habitacions, els agents van contestar que els detinguts tenien escomeses clandestines del subministrament elèctric, amb un consum deu vegades superior al previst per un domicili d’aquelles característiques.

Fotografia: La droga assecada en un dels domicilis intervinguts a Sant Esteve [Mossos d’Esquadra]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: