Esports - La Bustia - Nuria Marques

Núria Marquès bat un rècord mundial en la natació paralímpica

Per 13 de maig de 2019 a les 18:00 0 661 Visites

La castellvinenca va traçar 50 metres esquena en 32 segons i 69 centèssimes

La nedadora castellvinenca Núria Marquès ha aconseguit, aquest diumenge, establir una nova marca mundial en la prova dels 50 metres esquena en categoria S9 en el Gran Premi Diputació de Barcelona de natació paralímpica. Marquès, que milita al CN Sant Feliu, ha establert un temps de 32 segons i 69 centèssimes, superant així la seva pròpia marca obtinguda l’any 2017 als World Series de Berlín. Un cop finalitzada la prova,

Marquès va assegurar que “és una motivació. Tenir al costat algú que t’ajuda a empènyer, a voler guanyar. No puc estar més contenta perquè no esperava aquest rècord”. Un cop va sortir de l’aigua, la castellvinenca va complir amb la tradició de tocar la campana sense parar per notificar el públic assistint a la prova de la fita obtinguda.

El mes de març passat, Marquès va segellar el bitllet pel Campionat del món que tindrà lloc a Londres del 9 al 15 de setembre. Aquesta competició serà una de les principals proves puntuables pel gran objectiu de la castellvinenca: els Jocs Paralímpics de Tòquio que tindran lloc l’any vinent.