Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia llibre Nuria Vivancos

Núria Vivancos presenta ‘Alice Ward y la caja de música’ a Olesa

Per 7 de maig de 2022 a les 7:00 0 1111 Visites

L’olesana estarà a l’Art al Carrer d’aquest diumenge 8 de maig i també a la biblioteca el dia 12

L’olesana Núria Vivancos ha publicat recentment ‘Alice Ward y la caja de música’ (Aliar Ediciones), una novel·la juvenil de misteri, màgia i aventures. La presentarà aquest diumenge durant l’Art al Carrer d’Olesa. L’autora estarà tot el matí a les carpes literàries que s’instal·laran just davant l’Ajuntament. També el dijous dia 12 a les 19h a la biblioteca del municipi.

El llibre narra la història de l’Alice, una nena orfa de catorze anys i amb una aparent vida normal fins que comença a descobrir qui és realment a partir del dia en el que una de les seves tietes la porta a menjar eriçons de mar. Des d’aquest moment s’enfronta a una sèrie de descobriments i aprenentatges acompanyada per la melodia d’una peculiar caixa de música.

La protagonista es convertirà en l’esperança dels habitants d’Arna, sent elegida per protegir-los deJulia Villin i Peter Darkmud. Els seus amics Marc i Nora seran imprescindibles per ajudar-la en la seva comesa.

Vivancos ha explicat a La Bústia que la idea d’aquest primer llibre de la saga va néixer “d’una nit d’insomni. Trastejant l’ordinador em vaig trobar amb una plantilla per escriure un llibre i, de sobte, em van donar les quatre de la matinada escrivint el primer capítol d’una tirada”.

Sobre la inspiració per escriure-la, ha comentat que no sap realment d’on va sortir, però que és cert que “sempre m’ha atret la màgia, les bruixes i tot el que té a veure amb les fantasies dels mons màgics”.

El llibre ‘Alice Ward y la caja de música’ es pot trobar a la llibreria Alfil de Martorell i es pot demanar a qualsevol altra llibreria per encarregar-la. També es pot comprar a través de la pàgina web de l’editorial Aliar Ediciones i Amazon.

Fotografia: Núria Vivancos amb el llibre ‘Alice Ward y la caja de música’ [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat