Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia pressupostos participatius Esparreguera

Obert el termini per participar als Pressupostos Participatius d’Esparreguera

Per 17 de març de 2022 a les 12:00 0 1103 Visites

Aquest dijous a les 17.30h l’Ajuntament ha organitzat un taller per donar suport a la iniciativa

L’Ajuntament d’Esparreguera ja ha obert el termini perquè la ciutadania i les entitats presentin les seves propostes als Pressupostos Participatius 2022-2023. Qui vulgui participar ho pot fer fins al 20 d’abril a través de la plataforma decideix.esparreguera.cat. En aquesta tercera edició de la iniciativa s’hi destinen 200.000 euros d’inversions municipals.

L’alcalde Eduard Rivas ha explicat que els Pressupostos Participatius “són una gran oportunitat per a reforçar les inversions ordinàries i aconseguir millores per la ciutadania, com ara la cadira Joëlette proposada per l’Associació Petjades de Colors”.

La regidora de Bon Govern, Maria Mas Borràs, ha explicat que “com a novetat, en aquesta edició es reforçarà la comunicació i el suport a la ciutadania mitjançant sessions informatives i tallers pràctics sobre la plataforma”.

En aquest sentit, el primer taller presencial per donar suport a l’elaboració i presentació de propostes és aquest dijous a les 17.30h a Can Paqual.

Un cop tancat el termini de presentació de propostes el 20 d’abril, serà el torn de valorar-les i validar-les (entre el 21 d’abril i el 27 de juny). El 28 de juny es publicaran les propostes acceptades que els veïns podran votar entre el 29 de juny i el 17 de juliol. El dia següent es faran públics els projectes guanyadors.

Fotografia: Els projectes tenen com a finalitat millorar la vila [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esparreguera, Política