Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
LaBustia La Sinia Martorell

Obre l’oficina d’informació de La Sínia de Martorell

Per 4 de febrer de 2019 a les 7:00 0 3575 Visites

Ja es pot demanar cita per conèixer el projecte de 330 pisos de protecció oficial

El divendres 1 de febrer s’ha posat en funcionament l’oficina informativa dels 330 habitatges de protecció oficial que el govern municipal promou al nou barri de La Sínia.

Dues persones atenen els dubtes i sol·licituds a l’Espai La Sínia, instal·lat a la planta baixa de l’Ajuntament. En el primer dia de funcionament, l’oficina ha registrat una quinzena de sol·licituds. L’horari és de dilluns a dijous, de 10.00 a 18.00h, i divendres de 10.00 a 14.00h.

Els interessats han de demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a lasinia@martorell.cat. Allà hauran d’entregar la documentació necessària i podran inscriure’s en un primer registre.

Un cop inscrits, els sol·licitants hauran d’estar pendents de la publicació de les bases d’adjudicació, és a dir, el llistat de requisits per poder rebre un pis. Els pisos s’adjudicaran d’acord amb aquestes bases.

Cal tenir en compte que els 330 pisos es faran en tres fases. El primer llistat de requisits servirà per adjudicar els primers 130 habitatges. Més endavant es publicaran noves bases, amb requisits diferents, per una segona fase amb 130 pisos més, i finalment, una nova llista de condicions per als pisos restants. D’aquesta manera, els ciutadans tindran tres oportunitats per accedir a un pis de protecció oficial, segons fonts municipals.

El nou barri de La Sínia està situat entre Torrent de Llops, Les Bòbiles i Can Cases. S’hi construiran un total 1.100 habitatges entre la pomoció pública i privada segons explica el govern, un gran parc central, un nou eix comercial, una zona d’oficines i serveis, places i zones per a vianants amb jocs infantils i una àrea d’equipaments públics per dotar dels serveis necessaris el barri.

Els pisos de protecció oficial que hi construirà l’Ajuntament seran d’entre 70 i 90 m2 i inclouran plaça d’aparcament i un traster. Els preus oscil·laran entre els 120.000 i els 160.000 euros, en cas de compravenda, i entre els 450 i els 590 euros/mes en cas de lloguer. Durant l’any 2019 començaran les obres d’urbanització i l’edificació dels primers 130 habitatges, i es preveu la seva finalització en 24 mesos.

En la cruïlla de vies i accessos al municipi, tal com es veu en la il·lustració en vermell, a la zona es preveu un seguit de canvis en la mobilitat amb noves rotondes, entrades al nucli pel carrer Puig del Ravell i l’ampliació de la B-224. Aquest és un dels darrers espais del terme de Martorell amb possibilitats d’urbanitzar-se i edificar.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Societat