Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia mercat municipal Olesa

Olesa convoca la licitació de 18 parades al Mercat Municipal

Per 30 d'octubre de 2020 a les 7:00 0 894 Visites

Als sectors de peix i marisc, carn, fruita i verdura i productes diversos

L’Ajuntament d’Olesa ha obert una nova licitació per l’atorgament de les 18 parades que resten buides al Mercat Municipal. Tres són per al sector de peix i marisc, i la resta per al de carn, fruita i verdura i productes diversos.

La licitació d’aquestes parades és una concessió d’ús privatiu de domini públic per a la seva explotació. Entre les ofertades, hi ha des de les més petites de 10m2, a les més grans, de 33m2. El cost és de 14,78 euros el metre quadrat al mes i el cànon mínim correspon a una anualitat. En el cas dels tres lots de peix tindran una bonificació del 50% en el preu, és a dir, un cànon corresponent a sis mesos.

El mercat té en total 49 parades en els diferents sectors d’activitats de peix i congelat, carn i embotits, fruita i verdura i sector divers com fruits secs, degustació i productes gourmet.

La cap del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Iolanda Muñoz, ha explicat que aquesta licitació és molt important atesa la situació de crisi per la pandèmia: “És important incentivar el comerç local i el mercat municipal en concret. Tenir el major nombre de parades obertes també repercutirà en el bon funcionament del mercat”.

El termini d’ofertes finalitza el 9 de novembre a les 14h. Els interessats en els 18 lots que es liciten poden consultar al detall l’anunci al Plec de Clàusules administratives i el de preinscripcions tècniques en aquest enllaç.

Fotografia: Oberta la licitació de 18 noves parades al Mercat Municipal [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Olesa de Montserrat