Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia escola esportiva estiu Olesa

Olesa, Sant Esteve i Castellví preparen els casals d’estiu

Per 20 de maig de 2020 a les 7:00 0 1806 Visites

Les propostes estan condicionades a la situació sanitària i les mesures que marqui la desescalada

A causa de la crisi de la covid-19, aquest any encara no és segur que es puguin organitzar casals d’estiu. Castellví, Sant Esteve i Olesa són els primers municipis on els organitzadors fan una previsió de quants infants hi participarien. En el cas d’Olesa han començat les inscripcions.

L’Ajuntament de Castellví ha obert una enquesta online que estarà disponible fins al dia 23 de maig, per saber quantes famílies estarien interessades en el casal d’estiu. A partir d’aquesta informació i segons les normatives sanitàries, es valorarà l’opció d’oferir aquest servei enguany.

A Sant Esteve, l’Ajuntament i les entitats tenen la intenció de celebrar els campus esportius i els casals de l’Estevestiu per infants i joves de 3 a 16 anys. I També han posat en marxa una enquesta que es pot respondre fins al 31 de maig. Es prioritzaran les activitats a l’aire lliure, en espais de natura, urbans i esportius.

Així mateix, es faran grups reduïts i els monitors/es seguiran les indicacions de seguretat marcades per les autoritats sanitàries. L’Estevestiu comptarà amb una línia d’ajuts amb beques de 100 euros per participant si es compleixen els requisits.

En el cas d’Olesa, les diferents entitats esportives i AMPAs ofereixen a les famílies la inscripció als casals des d’aquest dilluns fins al dia 29 de maig. El pagament es farà més endavant quan es confirmin que es puguin realitzar, però es demana que sigui una inscripció amb compromís.

L’Ajuntament garantirà la desinfecció dels espais i ampliarà el nombre de beques per a les famílies que ho necessitin. L’alcalde Miquel Riera ha assegurat que la realització dels casals d’estiu “dependrà de la fase en la qual ens trobem i sempre sota el marc estricte de les condicions que marqui Salut”.

A més, en aquesta edició s’oferiran casals per setmanes, els mesos de juliol i agost, sempre que es garanteixin els mínims de participants. 

Les 10 entitats que organitzen casals són: Futbol Sala Olesa conjuntament amb Club Atletisme Olesa, Club Gimnàstica Olesa, Nou Bàsquet Olesa, CEFO’87, Club Twirling Olesa, Club Tennis Olesa, Associació Esportiva Escola Daina-Isard, AMPA Josep Ferrà i Esteva i AMPA Puigventós. Cada un informa a través del seu web, els seus canals de xarxes socials i correus electrònics.

Fotografia: Participants gaudint del campus d’estiu de l’Escola Esportiva d’Olesa l’any 2019 [EEOlesa]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: