Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia presentacio Barnasants Vilafranca

Olesa i Gelida acullen concerts del Barnasants

Per 14 de febrer de 2022 a les 12:00 0 774 Visites

La tercera edició del festival ha començat a la zona amb l’actuació de Pi de la Serra

La tercera edició del festival de cançó del projecte de Cultura en Xarxa Barnasants ha arrencat aquest mes de gener. A Olesa ho ha fet el diumenge 6 de febrer amb un concert de Pi de la Serra. El certamen d’enguany se celebra fins el 20 de maig i ofereix un centenar de concerts a més d’una vintena de seus. L’edició fa un homenatge a l’escriptor Joan Fuster, en el centenari del seu naixement.

A Olesa, el dissabte 5 de març serà el torn de Montse Castellà i el dissabte 2 d’abril el de Claudio Gabriel Sanna i Rall Grup. Tots dos seran a les 19h a l’Escorxador i l’import de les entrades són 4 euros. A Gelida se celebrarà el concert de Meritxell Neddermann el diumenge 3 d’abril a les 19h a Unió del Casal Gelidenc.

El festival està impulsat per l’Ajuntament d’Olesa i el Festival Barnasants i té l’objectiu d’apropar al públic local una programació musical d’autor, innovadora i de qualitat. El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Xavier Rota, ha assegurat que “per Olesa és un privilegi acollir una nova edició del Barnasants, alhora que també representa un esforç organitzatiu i econòmic per l’Ajuntament per oferir a la ciutadania un espectacle de qualitat i poder formar part d’un festival internacional”.

L’edició del Barnasants al Penedès s’ha presentat a Vilafranca amb la presència dels regidors de Vilafranca, Sant Llorenç d’Hortons i Gelida, Ricard Rafecas, Jaume Julivert i Montse Rovira. També del director del festival, Pere Camps.

Fotografia: Presentació del Barnasants a l’Alt Penedès [Aj Gelida]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: