Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
LaBustia sardanes olesa

Olesa Sardanista presenta el programa d’activitats de 2019

Per 25 de gener de 2019 a les 7:00 0 1008 Visites

Més de 30 propostes conformen la cartellera i l’estrena és amb ‘Camins del Paradís’

Olesa Sardanista presenta les nombroses activitats que ha organitzat per enguany i per aquest motiu s’escenifica l’espectacle poètic i musical titulat ‘Camins del Paradís’, sobre l’obra de Jacint Verdaguer, interpretat per Jacint Maimó, rapsode i tenora, amb dramatúrgia de Jordi Lara. 

L’experiència de fusionar la lectura de poemes amb instruments de cobla és un espectacle poc habitual o gairebé inèdit. Aquesta fusió seria més reconeguda si l’instrument, per exemple, fos un piano, però per aquest mateix motiu es converteix en una proposta singular.  

El protagonista de l’espectacle de poesia i tenora és en Valentí Maimó, participant de la cobla Jovenívola de Sabadell. Un apassionat del poemari de Jacint Verdaguer que ha portat aquest espectacle durant tot l’any passat per arreu de Catalunya promovent la cultura i el sentiment català.

L’acte de presentació de les activitats 2019 d’Olesa Sardanista es fa per donar relleu a tot un programa que s’ha desenvolupat amb més de 30 propostes, amb la participació de moltes persones i amb un cost econòmic important. Per tant, “fer-ne una posada de llarg és un plus per aquell conjunt d’actes que s’ha programat i que donen relleu a l’entitat”, tal com explicat Pere Salvador, president de l’associació.

La presentació de la temporada 2019 d’Olesa Sardanista amb l’espectacle poètic i musical sobre la vida i obra de Jacint Verdaguer ‘Camins del Paradís’, amb Valentí Maimó i Jordi Lara, és aquest dissabte 26 de gener a partir de les 6 de la tarda a l’Auditori de la Casa de Cultura.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat