Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia acte de suport Felip Segura Olesa

Olesa se solidaritza amb Felip Segura abans del judici a Terol

Per 15 de novembre de 2019 a les 7:08 0 1426 Visites

El Casal s’omple de gom a gom per donar suport el veí olesà acusat d’un delicte d’odi per un tuit

El Casal d’Olesa s’ha omplert de gom a gom aquest dijous per donar suport Felip Segura, qui dimarts vinent, 19 de novembre, està citat a declarar en un judici a Terol acusat d’un delicte d’odi arran d’un tuit que va escriure després de la mort de dos agents de la Guàrdia Civil.

En l’acte de suport a Segura, l’alcalde d’Olesa, Miquel Riera, ha donat la benvinguda i l’ha presentat. S’han organitzat dues taules de convidats, una de repressió i una altra política i jurídica, amb un total d’11 ponents. S’ha passat un vídeo amb missatges de suport d’activistes. Després, el públic ha pogut fer preguntes.

Entre els participants, el director de l’Oficina de Drets Civils i Polítics, Adam Majó; l’advocat Jaume Alonso Cuevillas; la mare d’Anna Gabriel, Maribel Sabater; el pallasso Jordi Passarodona; pallasso i exregidor de Cultura de Sant Joan de Vilatorrada, Joan Mangues, Roger Español, Enric Puigdemont, germà de l’expresident; el diputat al Parlament d’ERC, Jordi Albert, i la diputada al Congrés, Laura Borràs (JxCat).

En aquest sentit, Borràs va assegurar que “la desproporció de la sentència és proporcional a la por que els hi vam fer l’1-O“. El periodista olesà Marc Amat va llegir un manifest de rebuig a la repressió policial i de suport a Felip Segura. L’acte ha acabat amb el cant dels Segadors.

D’altra banda, la plataforma ciutadana creada de suport a Felip Segura ha organitzat el viatge a Terol en bus, i a l’acte els assistents s’han pogut apuntar. Representants de partits i entitats d’Olesa han donat el seu suport a l’acte i al seu veí. 

La Fiscalia li imputa un delicte contra la integritat moral i la institució de l’estat li demana una pena de quatre anys de presó i una multa de 145.000 euros. L’Ajuntament d’Olesa va aprovar una moció de suport a Segura.

Fotografies: El Casal d’Olesa va quedar petit en l’acte de suport a Segura [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: