Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024

Oriol Malet presenta ‘Un monde d’Art Brut’ a París

Per 16 d'octubre de 2021 a les 7:00 0 1395 Visites

A la galeria també es pot visitar una exposició de la seva obra

L’il·lustrador Oriol Malet, (Martorell, 1975), esparreguerí d’adopció, ha presentat aquest dijous a la Galeria d’art The Bridge de París ‘Un monde d’Art Brut’. Es tracta d’un llibre amb creacions pròpies i que hi posa en valor persones que han creat art sense rebre abans una formació prèvia.

L’edició original del llibre és en francès (Editorial Delcourt), però a partir del 26 de novembre també hi haurà les versions en català, a càrrec de l’editorial Comanegra, i en castellà, de Norma Comics. El projecte l’ha elaborat conjuntament amb el galerista Christian Berst.

Malet explica que el volum “encaixa dins la no-ficció per a adults, però amb un prim, eteri i senzill fil conductor fictici que presenta casos històrics dels primers grans artistes ‘brut’ de principis del 1900 i fins a l’actualitat”.

Sobre l’art brut, l’artista explica que normalment són “gent que, arran de tenir vides molt dures, de sobte comencen a crear, normalment en edats avançades”. Dedica el llibre a l’artista brut martorellenca Neus Sala.

Fotografia: Oriol Malet a la Galeria The Bridge juntament amb Philippe Cogen Solal, de qui parla al còmic, i Christian Berst, galerista [@OriolMalet]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Cultura, Esparreguera, Martorell