Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
Esparreguera - La Bustia - Oscar Navarro

Oscar Navarro: “D’aquí uns anys donarem valor a la trajectòria del CB Tenea Esparreguera”

Per 30 d'abril de 2020 a les 12:08 0 1165 Visites

El tècnic segella la seva renovació al primer equip i anuncia “un nou cicle per crear noves expectatives”

Oscar Navarro seguirà pilotant la banqueta del CB Tenea Esparreguera, una temporada més… i ja serà la sisena. “No puc estar en un lloc millor que a Esparreguera. És el meu club, és casa meva i, per tant, em fa feliç seguir com a entrenador un any més”, assegura Navarro a La Bústia.

Tot i que la covid-19 ha aturat la competició de Lliga EBA des de mitjans de març, a Esparreguera l’activitat és molt gran als despatxos. Navarro considera que “la pandèmia ens està demostrant que el bàsquet passa a un segon pla“. A l’espera que la FEB oficialitzi el desenllaç final del curs, el tècnic d’Esparreguera és partidari que “es declari nul·la la temporada” i afegeix que “no tindria cap sentit començar a entrenar al juny per disputar les últimes cinc jornades de lliga al juliol”. 

En la temporada 2019-20, el CB Tenea Esparreguera s’ha mostrat més irregular respecte les darreres campanyes. “Ha estat una temporada correcta”, tot i que admet que “ens ha faltat el punt de fortuna que havíem tingut anys enrere”. Per a Navarro “la pèrdua de quatre o cinc partits clau ens ha fet pagar el peatge i ens deixa un sabor agredolç” però subratlla que “l’objectiu era la salvació i l’hem aconseguida”.

Navarro, l’artífex del salt del bàsquet esparreguerí a competicions estatals, tindrà cares noves a l’staff tècnic del primer equip tenint en compte que Dani Sánchez i Siscu Farré no seguiran. Sánchez s’ha convertit en el nou director esportiu del CB Esparreguera rellevant Navarro. A l’espera de conèixer els noms com a segon i tercer tècnic, tindran continuïtat Albert Barrachina, com a preparador físic i Miquel Campmany i Andreu Martín, com a delegats.

Sense temps a perdre, el CB Tenea Esparreguera està planificant la temporada 2020-21. Un curs en el qual els efectes econòmics de la covid-19 poden tenir conseqüències en el model esportiu. “Aquesta pandèmia provocarà un sotrac a tots els clubs”, avisa Navarro.

Tot i així, de cara a la plantilla del primer equip “la intenció és mantenir el màxim nombre de jugadors de la casa, com a senyal d’identitat”. Ara bé, el tècnic deixa clar que “haurem de fer un parell de retocs i començar un nou cicle. És bàsic per crear noves expectatives“.

Qui seguirà una temporada més al peu del canó és l’afició del CB Tenea Esparreguera. “El paper de l’afició ha sigut clau, sobretot aquesta temporada en la qual hem tingut moments més baixos”, subratlla Navarro.

“Portem tres temporades i mitja omplint el pavelló tots els partits, tot i que l’aforament sigui petit. D’aquí uns anys donarem valor a aquesta generació del CB Esparreguera, l’equip del 30-0 a Copa Catalunya i que fa que els jugadors de casa se sentin reflectits en el primer equip”. 

Fotografia: Oscar Navarro, en un temps mort, aquesta temporada [Foto cedida]

 

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports